Connect Bus har valt Iver som ny IT-partner
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Connect Bus har valt Iver som ny IT-partner

Connect Bus har valt Iver som ny IT-partner

Publicerat av: Redaktionen

Connect Bus väljer Iver som ny IT-partner.

Connect Bus är en kollektivtrafikoperatör som erbjuder stads-, regional-, och specialtrafik i olika geografier i Norge och Sverige.

Connect Bus har cirka 3 700 anställda, 2 600 fordon i trafik och har ett starkt fokus på hållbara transportlösningar.

Koncernen Connec Bus har skapats genom flera förvärv av olika buss- och transportbolag i Norge och Sverige. För att kunna ta nästa steg och introducera moderna arbetssätt och leverera användarvänligt IT-stöd till alla dotterbolag inom koncernen har Connect Bus tecknat ett avtal med Iver.

Iver ska samla och driva koncernens olika IT-system i en modern molnplattform, Microsoft Azure, samt leverera servicedesk- och SPOC-tjänster. Därutöver ska Iver även leverera tjänster inom arbetsplats, säkerhet och nätverksdrift till koncernens 60 verksamhetsställen i Norge och Sverige.

Connect Bus har valt Iver som ny IT-partner– För Connect Bus är det prioriterat att ha en IT-leverantör som hjälper oss med en koncerngemensam IT-plattform. Den gemensamma plattformen ska vara skalbar, effektiv och framtidssäker vilket ger god kostnadskontroll och möjligheten att erbjuda samma IT-tjänster till hela vår verksamhet.

-Iver ska hjälpa oss att modernisera vår IT-plattform och leverera IT-tjänster som matchar vår affärsstrategi, säger Grete Mollestad Tveit, CDO för Connect Bus.

– Det känns förstås väldigt bra att vi har vunnit Connect Bus förtroende. Vi ska stödja Connect Bus i sin förändringsresa genom att konsolidera de nuvarande IT-plattformarna och etablera en modern och molnbaserad driftmodell. Kollektivtrafikbranschen är under stark förändring och ett modernt IT-stöd är avgörande för att kunna leverera en bra kundupplevelse, optimera verksamheten och leverera hållbara lösningar. Vi på Iver har stor erfarenhet från liknande kunder och vi ser fram emot ett nära samarbete med Connect Bus, säger Magne Solberg, EVP Enterprise, på Iver.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00