Hem Nyheter Jabra Evolve-serien är nu certifierad för Microsoft Teams

Jabra Evolve-serien är nu certifierad för Microsoft Teams

Publicerat av: Redaktionen

Jabra meddelar att Evolve-serien nu är certifierad för Microsoft Teams.

Jabra Evolve-serien är nu certifierad för Microsoft Teams 3Jabra erbjuder sina redan befintliga användare av produkter i Evolve-serien en gratis och flexibel uppgradering till sin enhet via en firmware-uppdatering. Uppgraderingen är inte endast till för Jabras headset-serie, eftersom utvalda produkter för samtal och samarbete som exempelvis Jabra PanaCast också är certifierade för Microsoft Teams.

Samarbetsverktyg är inte bara ett trevligt hjälpmedel i arbetet utan en nödvändighet. Idag utgör 80 procent av arbetstiden samarbete, där ett av tre möten sker virtuellt och 38 procent av mötena sker via mobilen*. Teams är centralt för samarbete, den för kollegor samman genom chatt, möten, samtal och delning av filer på en och samma plats.

De produkter som är certifierade för Microsoft Teams i Jabras Evolve-serie har bra ljudkvalitet och en plug-and-play lösning med knappar för att kontrollera samtal. Med dessa produkter når användarna en högre grad av integration med Teams samt möjlighet att prioritera Teams så att du kan nå programmet med endast en knapptryckning. Nu kan användare få notiser när mötet startar eller om de har missat ett samtal och kan då svara direkt i headsetet.

Utvecklingen av Jabras utbud

Jabra drar nytta av ett helt decenniums erfarenhet av att utveckla tekniken i samarbete med Microsoft för att kunna erbjuda sina kunder en sömlös övergång till Teams.

Jabra erbjuder sina redan existerande kunder som har äldre certifierade produkter en flexibel uppgradering när de går över till Teams. Uppgraderingen kommer att ske via en gratis firmware-uppdatering som användarna automatiskt ombeds att göra när de ansluter sitt headset till Jabra Direct eller Xpress.

Nya inköp från Evolve-serien kommer redan att ha Teams-certifieringen, men med samma utseende och känsla som resten av produkterna.

De modeller som är uppgraderade för att erbjuda Teamsknapp-funktionerna kommer inte att ha samma ikon på knappen och inte heller samma färg på LED-lampan som de nya modellerna i Evolve2-serien som redan är certifierade för Teams, har. Vänligen se användardokumentation för mer information.

Certifieringen finns tillgänglig för Jabras redan existerande Evolve-serie:

Evolve 80 / Evolve 75 / Evolve 65 / Evolve 65t / Evolve 40 / Evolve 30 II / Evolve 20

Miljontals distribuerade headsets

Efter att ha sålt miljontals professionella headsets i Jabras Evolve-serie har den kommit att bli den ledande UC-headsetsserien med noise cancellation för att öka koncentrationen i öppna kontorslandskap, allt från den första Evolve 20 till flaggskepps-modellen med ANC, Evolve 80. Med Jabras typiska ”busy-light”, en lampa som signalerar till de runt dig att du inte vill bli störd, och utmärkta hantering av buller, finns Evolve 65e och Evolve 75e på många kontor och hemmakontor runt om i världen.

Jabras senaste Evolve2-serie är redan certifierad för Microsoft Teams och har en dedikerad Teams-knapp som gör det möjligt att interagera med appen med endast en knapptryckning. Resten av Evolve-produkterna, Evolve 65e and Evolve 75e kommer att finnas tillgängliga med Teams-certifiering i slutet av året. Certifieringen omfattar även utvalda produkter för samtal och samarbete som exempelvis Jabra PanaCast, Speak 750 and Engage 50.

En handfull utvalda Jabraprodukter uppfyller även Open Office-kravet, ett strikt test av hur effektiv en mikrofon i ett headset är på att stänga ut buller och samtal på kontoret. Detta krav ställs endast på dem som kan bevisa högsta möjliga ljudtekniska expertis. Jabra Evolve 75 var det första Open Office-certifierade headsetet på marknaden när det lanserades 2019**. Nu möter alla tre Evolve2-modellerna (Evolve2 85, Evolve2 65, Evolve2 40) samt Engage 50 denna nya standard, vilket försäkrar användarna om att deras produkt fungerar i alla miljöer.

– Ett partnerskap med Jabra är ett livslångt partnerskap, säger Holger Reisinger, Senior Vice President på Jabra. Det är därför vi säkerställer att våra redan existerande användare av Evolve-serien får all hjälp de behöver för att gå över till Teams. Vi är mycket glada över att jobba tillsammans med Microsoft för att se till att våra kunder får ut det mesta av sina produkter. Vi tror att den här övergången kommer att resultera i ett både förbättrat samarbete och förbättrad koncentration för dagliga användare likaså för företagare.

–  Vi är glada över att Jabra utökar sitt utbud med produkter som är certifierade för Microsoft Teams, säger Albert Kooiman, Director för Microsoft Teams Devices Partner Engineering och Certification. Allt för att användare ska kunna dra nytta av innovationer så som den dedikerade knappen för Microsoft Teams som gör det lätt att delta i ett möte med endast en knapptryckning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>