Hem Nyheter Jordbruksverket valde Sogeti

Jordbruksverket valde Sogeti

Publicerat av: Redaktionen

Sogeti har av Jordbruksverket åter igen valts ut som leverantör i myndighetens ramavtalsupphandling gällande IT-konsulttjänster.

Jordbruksverket valde Sogeti 3

Daniel Rostedt

Jordbruksverket minskar ner på antalet leverantörer av IT-konsult-tjänster och har i en ny ramavtalsupphandling gett tilldelning till fem leverantörer, varav Sogeti Sverige AB (Sogeti), med verksamhet på 20 orter runt om i landet, är en.

Ramavtalet för IT-konsulttjänster omfattar arbete i olika steg inom ledning och styrning, systemutveckling, verksamhetsutveckling, integration och förvaltning av system.

Följande roller ingår i området IT-konsulttjänster: projektledare/uppdragsledare, Teamledare/Scrum Masters, testare, testledare, programmerare, IT-arkitekter, verksamhets- och kravanalytiker samt interaktionsdesigners.

– Jordbruksverket är en viktig kund för oss och har så varit i många år. Vi är stolta och glada över att ha fått fortsatt förtroende att stötta Jordbruksverkets framåtlutade utvecklings- och digitaliseringsavdelning. Jordbruksverkets behov och Sogetis starka leveransförmåga är en perfekt matchning, säger nationell upphandlingsansvarig på Sogeti samt kundansvarig gentemot Jordbruksverket och fortsätter:

– Vi kan bidra med experter inom samtliga områden och roller, vilket kompletteras med vår starka förmåga kring teamleveranser. Vår omfattande tjänsteportfölj samt vår gemensamma ansats och fokus på att arbeta agilt och med snabba leveranser är ytterligare styrkor som matchar Jordbruksverkets behov. Paketerade tjänster i framkant på den senaste tekniken, exempelvis Geo Satellite Intelligence, där vi med avancerad kognitiv bildanalys, Machine Learning och Deep Learning tänjer på gränserna och löser verksamhetsproblem, är ytterligare tillgångar som Jordbruksverket kan dra stora fördelar av. Vi ser fram emot att proaktivt stötta Jordbruksverkets digitaliseringsresa de närmaste åren.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>