Hem PRODUKT NYHETER Alienware uppdaterar sina gamingsystem

Alienware uppdaterar sina gamingsystem

Publicerat av: Redaktionen

Alienware är stolt över att leverera de mest uppslukande gamingupplevelserna med den senaste tekniken.

Alienware uppdaterar sina gamingsystem 4Nu när vi går in i 2021 har vi samarbetat med NVIDIA och AMD för att ytterligare flytta gränserna för PC-gaming.

Mer kraft och prestanda för gamers på språng

Nya Alienware m15 och Alienware m17 R4 är Alienwares tunnaste laptops någonsin. De levererar snabbt och kraftfullt med nästa generations NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series Laptop-GPUs, upp till 4 TB lagringsutrymme och minneshastigheter upp till 2933MHz.

För de som söker högsta möjliga bilduppdatering är Alienware m17 R4 med en valfri 360Hz FHD-panel helt rätt. Den ger snabbare uppdateringar och smidigare spel, perfekt för titlar som Valorant och Cyberpunk 2077. Alienware m17 R4 blev tilldelad CES® 2021 Innovation Award Honoree (Gaming).

Alienware m15/m17 laptops kommer i färgerna Lunar Light och Dark Side of the Moon, med en ny matt finish. Om du vill flytta din gamingupplevelse till en större skärm (kanske till och med monstret Alienware 55 OLED), får du en ännu bättre leverans med HDMI 2.1-anslutning som kan leverera 4K-upplösning vid 120Hz.

Nya Alienware Aurora Ryzen Edition R10 Desktop ger en helt ny gaming-upplevelse

Alienware uppdaterar sina gamingsystem 5Vi startar det nya året med Alienware Aurora Ryzen Edition R10, designad för kraftfull gaming och kreativt skapande. Uppdaterad med AMDs senaste Ryzen™ 5000 Serie-processorer med upp till 16 kärnor och AMD Radeon™ RX 6800 XT series-grafik eller NVIDIA GeForce RTX 30 Series-GPUs. Denna kraftfulla dator är skapad för att klara nästa generations prestandakrävande titlar och verktyg.

Med sitt verktygslösa och uppgraderingsbara chassi som nu stöder upp till 128GB Dual Channel HyperX™ FURY DDR4 RAM – dubbelt så mycket minne som tidigare generationer – kommer spelare och kreatörer kunna bearbeta stora filer eller spela sitt favoritspel under bästa möjliga förutsättningar. Oavsett om du streamar eller arbetar i tunga program håller sig nya Aurora Ryzen R10 sval med innovativ luftflödesdesign. Aurora Ryzen R10 kommer i färgerna Lunar Light och Dark Side of the Moon.

Alienware med hemlig gäst live på Twitch

Alienware är värd för ett livestream-event den 26 januari klockan 15.00 på Twitch.TV/Alienware för att fira lanseringen med våra communitymedlemmar, spelare, partners och fans. Förutom att lära sig mer om de nya systemen kommer deltagarna få lyssna på våra partners på Team Liquid och NVIDIA GeForce, spela med en speciellt inbjuden gäst och ha chansen att vinna exklusiva priser. Se till att stanna kvar till slutet av eventet då vi släpper teaser för ett kommande hårdvarusamarbete.

För mer information om systemen, se vårt press-kit här.

  • Alienware m15 är tillgänglig 28 januari (NVIDIA E5/E7) och 9 mars (NVIDIA E3).
  • Alienware m17 är tillgänglig 28 januari (NVIDIA E5/E7) och 9 mars (NVIDIA E3).
  • Alienware Aurora Ryzen Edition R10 är tillgänglig 26 januari (5000 series cpu) och mitten av mars (5800 och 5900 cpu).

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00