Hem DISTRIBUTÖRINGRAM MICRO Axis Communication kliver in hos Ingram Micro

Axis Communication kliver in hos Ingram Micro

Publicerat av: Redaktionen

Ingram Micro har tecknat avtal med Axis Communications om distribution av Axis nätverksprodukter i Finland och Sverige.

Axis Communication kliver in hos Ingram Micro 3”Vi har sett fram emot att få lansera vårt samarbete med Axis. De har en komplett portfölj av IP-baserade video- och ljudlösningar som passar perfekt för Ingram Micros kundbas och de vertikaler vi arbetar med. Vi ser nya lösningar med till exempel nummerplåtsigenkänning och räkning av personer i till exempel en butik, som vi nu kan leverera med en kvalitetsleverantör som Axis ”, säger Jesper Tørnkvist, Nordic & Baltic Lead for Specialty på Ingram Micro.

Axis är branschledande inom nätverksvideo och erbjuder nätverkskameror, IP-ljudlösningar, passerkontrollprodukter samt analys och mjukvara för hantering av trygghets- och säkerhetssystem. Ingram Micro är en av nordens ledande distributörer av informationsteknologiprodukter, IT produkter.

”Vi är glada över att samarbeta med Ingram Micro, vars kompetens och expertis kommer att hjälpa oss att ytterligare nå IT-kunderna och maximera de möjligheter som vår teknik erbjuder för varje hörn av marknaden från företag till småföretag. Med detta samarbete lägger vi till en stark partner till vårt befintliga distributionsnät i Sverige och Finland, säger Håkan Johansson, försäljningsdirektör på Axis Communications Northern Europe.

Området ”Security & Surveillance” är en växande marknad inom sjukvård, logistik, detaljhandel, offentlig service och relaterade industrier och Ingram Micro har en nybildad avdelning för området och ser mycket potential. David Norrman, som kommer att leda den nya avdelningen ”Säkerhet och övervakning” på Ingram Micro säger:

”Denna marknad växer snabbt och vi ser en enorm potential framför oss, inte bara inom säkerhetsbranschen utan också i nya spännande lösningar runt alla kundsegment som drivs av IT-sektorn och ett affärsintelligensperspektiv. Jag har fått chansen att leda den här affärsenheten som en del av vår nordiska specialavdelning och har det största förtroendet att arbeta tillsammans med en högkvalitativ leverantör som Axis Communications inom detta område ”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00