Kaseya löser kompetensbristen med ett nytt certifieringsprogram
Hem KASEYA Kaseya löser kompetensbristen med ett nytt certifieringsprogram

Kaseya löser kompetensbristen med ett nytt certifieringsprogram

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Kaseya lanserar ett nytt certifieringsprogram för att höja kompetensen hos studerande och nyexaminerade.

Målet är att bemöta den nuvarande globala bristen på IT-personal genom att erbjuda utbildning inom specifika IT-kunskaper.

Kaseya, som specialiserar sig inom molnbaserad IT-administration och säkerhetsprogramvara för IT-tjänsteleverantörer och små till medelstora företag, har nyligen lanserat ett certifieringsprogram. Syftet är att vidareutbilda studenter och nyexaminerade yrkesverksamma inom fjärrstyrd hantering av IT och IT-säkerhet. Certifieringen ”Remote IT and Security Management” (RITSM) erbjuder kursdeltagare de kunskaper som krävs för att snabbt inleda en framgångsrik karriär inom IT.

Flera roller inom IT är svåra att ersätta eftersom de har höga kunskapskrav inom IT-administration och cybersäkerhet, vilket kan leda till att mindre företag som har svårt att rekrytera hamnar i en svår position. Det finns inte alltid resurser till att utbilda nyanställda i kundbemötande eller hur man använder tekniken, vilket är nödvändiga färdigheter för yrkesrollen. RITSM täcker de mest väsentliga områdena för yrkesrollen, vilket ger studenter och arbetssökande en fördel på arbetsmarknaden. Certifieringsprogrammet gynnar såväl företag som IT-personal, eftersom det blir lättare för företag att hitta kompetent teknisk arbetskraft samtidigt som det blir lättare för IT-personal att hitta nya jobb.

Kaseya löser kompetensbristen med ett nytt certifieringsprogramMed Foundations-kursen får nybörjare en översikt över de mest använda IT-lösningarna. Kursens 12 timmar täcker, på ett grundläggande sätt, flera områden inom IT. För de som är mer erfarna lämpar sig Professional-programmet bättre, som under över 40 timmar täcker området på djupet och inkluderar verklighetstrogna simuleringar i demonstrationsmiljöer.

Kaseya samarbetar med flera universitet och företag runt om i världen för att studenter världen över ska få tillgång till certifieringsprogrammet.

– Oavsett om kursdeltagarna har avslutat sin utbildning, är nyutexaminerade eller byter karriär, så förbereder RITSM nästa generations arbetskraft för högavlönade jobb inom IT, säger Fred Voccola, VD för Kaseya.

Efter avslutad kurs erbjuder Kaseya att hjälpa kursdeltagarna att komma i kontakt med IT-tjänsteleverantörer som söker arbetskraft. Dessutom kan de som redan använder Kaseyas lösningar använda RITSM-kursen som ett effektivt verktyg för introduktion och vidareutbildning av befintlig personal.

Läs mer om RITSM här: https://www.kaseya.com/careers/remote-it-security-management-certification-program/.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00