Kaseya lanserar nya funktioner i sin flaggskeppsplattform
Hem LEVERANTÖRDATTO Kaseya lanserar nya funktioner i sin flaggskeppsplattform

Kaseya lanserar nya funktioner i sin flaggskeppsplattform

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Kaseya lanserar nya funktioner för sitt flaggskepp, IT Complete, som är Kaseyas IT-administrationsprogram för IT-tjänsteleverantörer.

Plattformen förstärks nu med tillskottet av nya AI-funktioner och alternativa betallösningar.

Det här och mycket mer presenteras på Datto och Kaseyas stora IT-konferens: DattoCon i Miami.

Inför en fullsatt sal släpper Kaseya en rad nya funktioner för IT Complete, vilket kommer göra flaggskeppsplattformen ännu kraftfullare som administrationsverktyg för IT-tjänsteleverantörer. Förra året förvärvade Kaseya IT-säkerhetsföretaget Datto och kunde därmed lägga till flera säkerhets- och backup-verktyg till IT Complete.

Under Kaseya DattoCon medverkar över 3,500 deltagare från hela världen på tre förstklassiga hotell mitt i centrala Miami. Under tre dagar fylls eventet med spännande sammanträden, utbildning och nätverkande. Allt avslutas med en stor tillställning på Kaseya Center.

Kaseya lanserar nya funktioner i sin flaggskeppsplattform–  Vi är stolta att arrangera ett event för våra kunder i vår hemstad Miami, säger VD:n Fred Voccola. De senaste 15 månaderna sedan vi förvärvade Datto, har vi presenterat banbrytande lösningar för våra partner, såsom värdeskapande integrationer av arbetsflöden och hundratals funktioner i våra moduler för IT Complete. Vår hängivenhet att utveckla produkter och funktioner som stärker våra kunders prestationer är oföränderlig och vi ser fram emot att presentera några av de mest spännande framstegen i företagets historia den här veckan under DattoCon.

Nya funktioner i IT Complete

  • Cooper Bots: 2021 introducerade Kaseya Cooper AI Engine som en del av platfformen KaseyaOne. Den första applikationen som drevs av Cooper AI var Cooper Insights, vilket är en AI-assistent som är designad för att maximera användningen av Kaseyas lösningar. Den markerar viktiga säkerhetskonfigurationer och rekommenderar värdefulla funktioner och integrationer som kunder kan dra nytta av. Nu är Kaseya stolta över att presentera den andra applikationen som använder sig av Cooper AI Engine: Cooper Bots. Den här lösningen för affärsautomatiseringar drar nytta av arbetsflödesintegrationer och AI-assistans för att agera på våra partners vägnar. Med bara ett klick, kan Cooper Bots automatiskt hantera hundratals arbetsintensiva och tidskrävande uppgifter som vanligtvis utförs av tekniker.
  • FLEXspend for Backup: IT-tjänsteleverantörer står inför datamängder som aldrig tidigare skådats. Det här har lett till en ökande efterfrågan för en mångsidig backup-lösning som tillåter snabba justeringar, utan att påverka lönsamheten negativt. För att möta det kritiska behovet, har vi utvecklat FLEXspend for Backup. FLEXspend ger våra IT-tjänsteleverantörer full flexibilitet i att justera sina backup-kostnader till den konfiguration som krävs när de byter arbetsbelastningar till offentliga moln. Det här inkluderar Microsoft Azure, AWS och fler.
  • Säkra betalningar: Chockerande 73 procent av små till medelstora företag som accepterar onlinebetalningar är inte PCI-kompatibla. 91 procent av IT-tjänsteleverantörers kunder anser att deras IT-tjänsteleverantörer är ansvariga för att säkerställa att de följer dessa riktlinjer för säkra kortbetalningar. För att bekämpa detta har Kaseya lanserat en revolutionerande ny tjänst för säkra betalningar som eliminerar risken för inkompatibilitet för IT-tjänsteleverantörernas kunder. Lösningen hanterar det outredda hotet och förbättrar Kaseya Security Suite på ett sätt som är enkelt att implementera och hantera, samtidigt som intäkterna ökar eftersom betalmiljön optimeras.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00