Hem Nyheter Kjell & Company – tongivande i omställningen till digitala kvitton

Kjell & Company – tongivande i omställningen till digitala kvitton

Publicerat av: Redaktionen

Kvitton i Kivra fortsätter växa. Nu kan Kjell & Companys kunder få kvitton i Kivra.

Kjell & Company – tongivande i omställningen till digitala kvitton 2

Bild från kjell.com/se/kivra

Kivra lanserade sin kvittotjänst i mars i år vilken har visat sig vara kraftigt efterfrågad: en tredjedel av Kivras nästan fyra miljoner privatanvändare har börjat ta emot kvitton digitalt från de anslutna återförsäljarna. Över 35 miljoner kvitton har skickats digitalt, istället för att skrivas ut på papper.

Kjell & Company är en ledande aktör inom svensk detaljhandel och tillika ett av de företag som tidigt anslutit sig till Kivras kvittotjänst. Nu kan Kjell & Companys kunder få kvitton i Kivra från de 106 fysiska butikerna.

– Vi är väldigt glada över att våra 2 miljoner medlemmar nu har möjlighet att få sitt kvitto digitalt i Kivra-appen när de handlar hos oss. Som ett led i vår strävan att alltid leverera service i världsklass, gör vi det nu ännu smidigare för våra kunder genom att skapa trygghet med ett kvitto som alltid finns lättillgängligt och samtidigt bidrar till ett minskat klimatavtryck, säger Martin Knutson, CTO Kjell & Company.

– Kjell & Company är tidigt med och driver marknadens omställning till digitala kvitton. Att en så betydande aktör ansluter sig bidrar naturligtvis till att vi nu ser fler handlare som också vill vara med på tåget. Det är väldigt glädjande, och mer relevant än någonsin; att vi kan skapa mer nytta för såväl konsumenter och handlare, som för samhället i stort, säger Anna Bäck, VD Kivra.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>