KPMG och ServiceNow ska stötta företag på ESG-resan
Hem NYHETERHÅLLBARHET/MILJÖ KPMG och ServiceNow ska stötta företag på ESG-resan i Sverige och globalt

KPMG och ServiceNow ska stötta företag på ESG-resan i Sverige och globalt

Publicerat av: Redaktionen

KPMG har ett etablerat samarbete med ServiceNow i Sverige och globalt för att erbjuda rådgivning och en digitaliseringsplattform inom hållbarhet och hållbar utveckling.

Nu utökas samarbetet för att kunna erbjuda kunder ESG-fokuserade (environmental, social and governance) lösningar samt hjälpa företag med transformationen som krävs för att möta framtidens krav.

 Det är tydligt att ESG-frågan är en strategisk fråga för alla våra kunder och för oss på KPMG. Många kämpar med att få till ett flexibelt och transparent sätt att operationalisera genomförandet av alla olika initiativ. I det sammanhanget känns det fantastiskt kul att vi tillsammans med ServiceNow tagit fram en lösning som på riktigt kan göra skillnad för de som vill flytta fram sina positioner avseende hållbarhet, säger Magnus Sjöström, Partner Digital Transformation & Head of Alliances på KPMG.

KPMG är ServiceNows ledande lanserings- och designpartner för deras nya integrerade ESG- lösning och kommer att samarbeta med ServiceNow för att hjälpa företag att jobba mer proaktivt med hållbarhetsfrågor, tillhandahålla synlighet och transparens över ESG-program och initiativ samt hjälpa till att utforma strategier.

I en undersökning utförd på uppdrag av ServiceNow våren 2021 uppgav 81 procent av de intervjuade beslutsfattarna att ESG-frågor var prioriterade. Kunder som använder ServiceNow:s ESG-tjänster får möjlighet att samordna och integrera arbetet, automatisera arbetsflöden och ta planerade initiativ till handling snabbare.

KPMG och ServiceNow ska stötta företag på ESG-resan

Magnus Sjöström och Johan Dahlin

– Genom att koppla samman KPMG:s förståelse för marknaden och domänexpertis med ServiceNow:s tekniklösningar, har vi möjligheten att på ett effektivt sätt stötta våra kunder utifrån sin unika kravbild parat med branschpraxis. Våra gemensamma styrkor hjälper kunderna att bidra till en mer hållbar, jämlik och etisk värld, samtidigt som de skapar affärsnytta, säger Johan Dahlin, Sverigechef på ServiceNow.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00