Hem Kvinnor på Kanalen Marie Berner Moberg tar över Sverigeansvaret på VMware

Marie Berner Moberg tar över Sverigeansvaret på VMware

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Marie Berner Moberg har utsetts till ny Sverigechef på VMware, med ansvar för VMwares affärsstrategi, och för att möta företagets ambitiösa tillväxtmål på den svenska marknaden.

Marie Berner Moberg tar över Sverigeansvaret på VMware 2

Marie Berner Moberg

Marie har tjugo års erfarenhet av IT- och teknikbranschen där hon haft flera chefspositioner på Dell och flera års säljerfarenhet från bland annat Mercuri International och Secode. Marie ersätter Per Gustafsson, som utsetts till nordisk chef för VMware. Marie kommer närmast från tjänsten som svensk Sales Director Public Sector på Dell.

– VMware befinner sig på en spännande plats just nu, inte minst med våra nya multicluod-strategier som öppnar upp enorma möjligheter i användandet av såväl privata och publika moln som hybridmoln. Jag är övertygad om att vi kommer att driva på digitaliseringen ytterligare under de kommande åren – med nya erbjudanden inom molnet, Internet of Things och mobilitet – och det blir spännande att få vara med på denna resa, säger Marie Berner Moberg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>