Neptune Software sjösätter lösning nästa månad
Hem EVENTEvent Bevakning Neptune Software sjösätter lösning nästa månad

Neptune Software sjösätter lösning nästa månad

Publicerat av: Redaktionen

Neptune Software har en ny  mjukvara till att göra egna skojiga och användbara appar. Sortera data som du har. Utveckla.

Neptune Software sjösätter lösning nästa månadApparna görs till er själva och därmed också förstås med enkelhet till er kund och deras kunder. Neptune Software har dessutom en approach som gör det enkelt att använda just deras mjukvara i syfte att vara bra på både att utveckla en bra app fort och enkelt – och som blir god inom business. Dessa två grejer går ju att kombinera.

På Neptune Software bevakar man IT från huvudkontoret i Norge. Man säger att efterfrågan inom IT idag är betydligt större än utbudet. Den som vill utveckla själv och ligga i framkant kan göra det. Det går lätt. Utveckla med ”no code” och ’drag and drop’. Låt olika tekniker med olika sakkunskap utveckla tillsammans i grupp. Fråga på Neptune Software efter avdelningen Apps. Kolla också, som vi gjort, videon ”Enable Business with No Code”. Den finns på Neptune Softwares hemsida. Registrera dig där, det räcker.

Bygg direkt idag själva

Uttrycket Låg Kod är intressant. Det går att jobba stegvis. I exemplet är det tre steg. Man kan som tekniker – eller grupp arbetare på olika avdelningar – bygga en app direkt. Så enkelt är det. Varför vänta på att få in en expert och konsult? Använd alla resurser och ”var vaken”, som man säger i Norge.

Det behövs inga verktyg. Prata med alla resurser på egna bolaget som din viktiga första åtgärd när beslutet är fattat. Snart har företaget en egen fabrik och utvecklar själv appar.

Förenkla. Hämta all kunskap på egna bolaget, all kapacitet till appinnovationen. Börja med appar åt sälj. Sortera. Hämta och ”lägg fram” verktygen från Neptune Software och bygg. Säkerhet är vitalt under arbetet för att nå gott resultatet.

Hämta anställda med avsedd kunskap. Tänk: ”the right tools for the right people with the right skill set.” Låt alla samarbeta. Expertkunskap kommer vara av yttersta vikt visar det sig för att appen ska ge vinst åt företaget.

Hämta resurser

Tänk på uttrycken ”backend”, ”fullstack” och företagande och vinst. Kombinera. Det är en fördel att en anställd som är med och utvecklar appar för sälj också kan något om företagande. Man måste veta syfte. Då jobbar man med ”Core IT”. Men, det är antagligen bättre att fokusera. Man kan prova.

Det går utveckla avledning baserad på APIer. Välj mellan SAP och utan SAP.

Konfigurera enligt något. Välj. Här kanske man måste ha en säljkunskap att använda.

För att jobba kan du ta en idé till en PDF-designer. Prova. Bygg sen och ha samma verktyg från Neptune Software att ge till alla som deltar. Verktygen är användbara. Sök upp Neptune Store. Du behöver Building Blocks. (Hela den här artikeln är ett exempel på hur businessorienterat ett företag blir med sånna här appar.) Titta på Modulär och Återanvändningsbar. Det är viktiga komponenter för utveckling. Det finns mallar till appar.

Gör ännu intressantare appar. Det blir mer. (Arbetsmomenten kommer av sig själv.) Det finns faktiskt block för alla nivåer. Mallar är adaptiva. Du får en hävstångsprincip.

Nå insikt

Många jobbar i Excel. Det går att ta Excel, se hur det används nu och utveckla. Apputveckling ger insikt. Bara börja enligt metoden ovan. Det går att göra läsbara listor. Läs själv och avgör hur en app kan göra listor. Använd filter. Välj färg. Använd mobilen för att läsa lång lista på en enhet.

Styr därmed också med IT. Det går att utveckla snygg styrning. Kom ihåg, många gillar om alla loggar in på samma. Neptune Software har en särskild. Använd och upplev hur det blir som om alla resurser finns på samma ställe.

Använd färg. Ordna. Det går att börja om.

Ladda ner. Använd ”drag and drop”.

Det går att vara adaptiv och göra adaptiv design åt egna företaget utan att äga bolaget själv eller vara utsedd till chef.

Jobba i cykler och var adaptiv

Fundera på om det ska finnas en cykel och runda på bolaget för all ny apputveckling på er firma.

Konfigurera metod och cykel efter hand.

Efter hand blir det spännande att hämta en anställd från sälj.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>