Nexer Group utnämnd till specialist inom Microsoft Dynamics 365: Finance och Supply Chain Management
Hem Teknik Nexer Group utnämnd till specialist inom Microsoft Dynamics 365: Finance och Supply Chain Management

Nexer Group utnämnd till specialist inom Microsoft Dynamics 365: Finance och Supply Chain Management

Publicerat av: Redaktionen

Nexer Group, ett globalt techbolag med expertis inom digital transformation, IT, embedded engineering och R&D, har av Microsoft fått utnämningen specialistpartner inom Microsoft Dynamics 365: Finance och Supply Chain Management.

Specialistutnämningen baseras på Nexers kunskap, erfarenhet och resultat inom finans- och supply-området.

Microsoft tilldelar sina partners specialistutnämningar baserat på produktkunskap, medarbetarnas expertis och framgångsrika stora kundimplementeringar.

”När organisationer hanterar globala utmaningar och osäkerheter på marknaden kommer de att vara beroende av sina teknikpartners för att vara fortsatt effektiva, flexibla och kunna anpassa verksamheten”, säger Jonas Steffensson, global vd för Nexer Enterprise Applications, och fortsätter:

Nexer Group utnämnd till specialist inom Microsoft Dynamics 365: Finance och Supply Chain Management”Genom att använda möjligheterna som Microsofts lösningar erbjuder hjälper vi till att bygga agila logistikflöden och stärka finansprocessen.”

Nexer fortsätter att växla upp på den nordamerikanska marknaden och befäster sin position som en ledande partner inom affärssystem. I slutet av 2022 förvärvade Nexer Rangeline Solutions, en leverantör av ERP-lösningar (Enterprise Resource Planning) för tillverknings- och distributionsföretag.

Tidigare i år blev Nexer en av de första i USA att uppnå alla sex specialistutnämningar för molnlösningar, och utmärkelsen Microsoft Cloud Solutions Partner.

”Som en av de första leverantörerna globalt att uppnå Dynamics 365-specialistpartner för finance och supply har Nexer återigen bevisat sin gedigna expertis inom områden som är viktigast för våra kunder”, säger Todd Johnson, ansvarig för Nexer Enterprise Applications i USA. ”Genom att kombinera djup teknisk produktkompetens med förståelse för verksamhetsområdet stärker vi vår förmåga att leverera standardiserade, molnbaserade affärssystem som ger våra kunder effektiva och konkurrenskraftiga affärsprocesser.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00