neXus stärker satsning på Norden – rekryterar Marcus Persson från Atea

neXus stärker nu ytterligare sin satsning på den nordiska marknaden och rekryterar Marcus Persson som ny regionchef för företaget i Norden. Marcus kommer närmast från Atea där han haft flera olika chefsroller och senast varit ansvarig för Ateas affärsavtal i Sverige. 

nexus”Norden är en viktig marknad för neXus och Marcus är perfekt för den här rollen”, säger neXus VD Lars Pettersson. ”Marcus har både affärsförståelse och erfarenhet från alla områden inom mjuk- och hårdvara och även licensaffärer. Han kommer med sin erfarenhet och attityd att vara en stor tillgång för både medarbetare och kunder och jag ser fram emot att arbeta nära tillsammans med honom.”

Marcus Persson som närmast varit 12 år på Atea kommer att tillträda den nya tjänsten i början av oktober.

”neXus är i en spännande fas med en stark ställning på respektive marknad och jag ser fram emot att bidra till att utveckla vår position på nordisk nivå. Jag kommer att arbeta med de befintliga teamen på respektive marknad och se hur vi kan utveckla vårt erbjudande till kunder ytterligare, säger Marcus Persson, tillträdande regionchef för Norden på neXus. ”Förutom min kompetens och långa erfarenhet av IT-industrin hoppas jag även bidra med energi, tydlighet och fokus.”

Post Comment