Norska energibolaget Mørenett väljer Hypergene
Hem NYHETERHÅLLBARHET/MILJÖ Norska energibolaget Mørenett väljer Hypergene

Norska energibolaget Mørenett väljer Hypergene

Publicerat av: Redaktionen

Efter en upphandling och i samarbete med Arribatec AS har Mørenett valt techbolaget Hypergene som leverantör av system för verksamhets- och riskstyrning.

Norska energibolaget Mørenett väljer Hypergene

”Vi har höga ambitioner om att driva vårt kraftnät så kostnadseffektivt och kvalitativt som möjligt.

Därför arbetar vi också kontinuerligt med förbättringar i alla delar av verksamheten. För att skapa de bästa förutsättningarna har vi sökt efter ett system för verksamhets- och riskstyrning och är mycket nöjda med valet av Hypergene”, säger Bente Fylken som är ekonomichef på Mørenett.

Genom affären får Mørenett tillgång till Hypergenes molnlösning för uppföljning, analys, målstyrning, risk och verksamhetsrapportering. Dessutom finns möjligheter att utveckla användandet inom budget och prognos. Totalt ska 30 personer använda lösningen.

”Vi fortsätter att växa i energisektorn både i Sverige och Norge. Det är bransch som präglas av stora investeringar, höga miljökrav och ökad konkurrens vilket innebär att vi kan göra stor skillnad med vår produkt för planering, uppföljning och analys. Mørenett är ett bolag vi imponeras av där ambitionerna är höga och utvecklingsfokuset stort. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och bidra till deras fortsatta resa”, säger Peter Andersson, VD på Hypergene.

Hypergene har redan ett antal kunder inom den nordiska energisektorn, däribland Lofotkraft, Göteborgs energi, Växjö Energi, Västervik Energi och Miljö samt Landskrona Energi. Ett flertal kunder inom sektorn har tillkommit under det senaste halvåret.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00