Ny tjänst gör hemmet redo för framtiden: NetOnNet kommer hem för att fixa din hemelektronik

Med ökande mängd ny teknik och prylar för ditt hem kan det vara svårt att montera och installera alla saker på ett smart, snabbt och säkert sätt.

Ny tjänst gör hemmet redo för framtiden: NetOnNet kommer hem för att fixa din hemelektronik 1NetOnNet vill nu lösa detta genom att erbjuda hembesök – i samarbete med företaget Hemfixare – som hjälper dig i ditt hem med installationen av TV, nätverk, dator, mobil, surfplatta, ljud och mycket mer. Bli redo för framtiden!

– Vi vet att många har en önskan att dra nytta av fler av de tekniska lösningarna som finns, men för många kan själva installationen och att komma igång med sådan ny teknik vara en stor barriär. Det är just därför vi vill kunna erbjuda en flexibel lösning så att du kan vara säker på att du kan använda tekniken på bästa möjliga sätt så snabbt som möjligt, säger Teddy Thor, affärschef på NetOnNet.

Höga kundbetyg

NetOnNet har arbetat med Hemfixare under en lång tid, men nu tas samarbetet ett steg längre för att göra tjänsten mer tillgänglig för kunderna.

– Vi kan se att våra kunder efterfrågar tjänster som förenklar vardagen och många kunder tycker det är knöligt att få upp tv:n på väggen och installera alla kanaler och prylar. För att inte tala om att föra över all data och inställningar från din gamla smartphone till din nya. Teknikern hjälper dig både med nyinköpt elektronik och det du redan har hemma.

Hemfixare har ett stort fokus på att leverera tjänster med hög kvalitet, och detta är något som uppskattas av kunderna vilket tydligt återspeglas i företagets kundbetyg, berättar Teddy Thor, och fortsätter:

– Tack vare Hemfixares nätverk är tjänsten rikstäckande, och det tillför ännu mer värde till våra kunder. På detta sätt kan NetOnNet nu vara en omni-kanalaktör som erbjuder allt från köp och leverans till installation – och samtidigt fortsätter vi att pressa priserna.

RUT-avdrag för IT-tjänster

RUT-avdraget innefattar IT-tjänster och gäller för teknikerns arbetstid, så du betalar bara hälften medan den andra hälften för teknikern betalas via RUT-avdraget. Det årliga RUT-avdraget är 25.000 kr och är du äldre än 65 år är avdraget 50.000 kr.

Olof Mattiasson som grundade Hemfixare 2016 kommenterar: – Jättekul att vi nu tar NetOnNets unika position på marknaden ett steg till. Med det fantastiska RUT-avdraget är det halva priset på installation och support av nästan all teknik hemma så att alla, oavsett om man inte kan eller inte vill, har råd att ta hem en av våra certifierade tekniker. Kunder som köpt en produkt installerad och klar kommer sannolikt aldrig mer lägga tid och känna frustration utan fortsätta handla installerat och klart.

Hemfixare följer självfallet Folkhälsomyndighetens samtliga riktlinjer avseende symptom och smittspridning.