Nytt tyskt kontrakt för Safeture, värt närmare 4 miljoner kronor
Hem Nyheter Nytt tyskt kontrakt för Safeture, värt närmare 4 miljoner kronor

Nytt tyskt kontrakt för Safeture, värt närmare 4 miljoner kronor

Publicerat av: Redaktionen

Safeture AB i Lund, har tillsammans med SPS, ett internationellt säkerhets- och assistansbolag, tecknat ett treårsavtal med ett stort tyskt företag.

Avtalet innebär att kundens fler än 60 000 anställda över hela världen, får tillgång till Safetures unika plattform att hantera medarbetarnas säkerhet.

Nytt tyskt kontrakt för Safeture, värt närmare 4 miljoner kronor

Magnus Hultman, CEO på Safeture

Avtalet omfattar även eLearning, övervakning av anläggningar som fabriker och affärer samt integration för resehantering. Treårskontraktet är för Safetures del värt 383 000 Euro.

– Avtalet bekräftar Safetures ledande position när det gäller digitala lösningar för att hantera anställdas säkerhet – oavsett var de befinner sig. Hemma, på kontoret eller under resor.

– Vi ser en tydlig trend där fler och fler företag investerar i vår plattform för att kunna följa olika lagkrav, men också för att vara en modern arbetsgivare med möjlighet att rekrytera den bästa kompetensen, säger Magnus Hultman, CEO på Safeture.

– Vi är mycket nöjda med detta betydelsefulla avtal. Än en gång har Safeture visat hur skickligt de kan anpassa sin lösning efter kundens specifika behov, säger Simon Sawyer, COO på SPS.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>