Hem Nyheter Opsio uppnår AWS Migration Competency-status

Opsio uppnår AWS Migration Competency-status

Publicerat av: Redaktionen

Opsio tillkännagav idag att man har uppnått Amazon Web Services (AWS) Migration Competency-status.

Opsio uppnår AWS Migration Competency-status 2

Andreas Johansson, VD på Opsio

Denna beteckning erkänner att Opsio  tillhandahåller IT-expertis på toppnivå för effektiv problemhantering och underhåll av din AWS-plattform, för att hjälpa kunder att framgångsrikt  flytta över till AWS genom alla faser av komplexa migrationsprojekt; upptäckt, planering, migration och drift.

Att uppnå AWS Migration Competency-status gör Opsio till en AWS Partner Network (APN)-medlem som tillhandahåller specialiserad teknisk kompetens med bevisad kundframgång där specifikt fokus läggs på förstudie för analys av data, funktioner, utmaningar och möjligheter för att optimera och möta verksamheters krav.

Effektiv migrationsbedömning med cloud readiness analys och strategi, konsolidering av infrastruktur och plattformar, bedömning av applikationer och prioritet, businesscase med affärsvärde och TCO-analys, publik, privat eller hybrid molndesign, skapande av referensarkitektur, pilotmigrationer med test före migrering och molnbaserad konsumption.

För att få beteckningen, måste företaget ha djup AWS-expertis och leverera sömlösa AWS-lösningar.

Andreas Johansson, VD på Opsio är mycket glad över denna prestation. Det är en milstolpe för företaget och de anställda som kommer att leda till anställningar i både Karlstad- och Bangalore-kontoren. ”Opsio är stolta över att uppnå AWS Migration Competency-status!

”Vårt team är dedikerat till att hjälpa företag att uppnå sina tekniska mål genom att utnyttja den smidighet, tjänstebredd och innovationshastighet som AWS erbjuder.

Det är lika viktigt för vår leverans att ta ansvar för våra kunders molnplattformar ’idag’, som att optimera dem för att möta morgondagens krav, behov och möjligheter” fortsätter Andreas Johansson, VD.

AWS möjliggör skalbara, flexibla och kostnadseffektiva lösningar för både nystartade företag och etablerade globala företag. För att stödja den sömlösa integrationen och utplaceringen av dessa lösningar etablerade AWS ett kompetensprogram för att hjälpa kunderna att identifiera ”Consulting and Technology APN”-partners med djup branscherfarenhet och expertis.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>