Orange Business Services levererar Flexible SD-WAN till Siemens över hela världen
Hem LEVERANTÖR Orange Business Services levererar Flexible SD-WAN till Siemens global

Orange Business Services levererar Flexible SD-WAN till Siemens global

Publicerat av: Redaktionen

Siemens AG har tillsammans med Orange Business Services framgångsrikt migrerat 1168 av sina kontor i hela världen till en global och säker SD-WAN-infrastruktur.

För att komma förbi potentiella utmaningar med implementering under pandemin har Orange Business Services tillsammans med sin teknikpartner Cisco nu fullt ut kunnat genomföra en av de största implementeringarna av SD-WAN i världen, i sammanlagt 94 länder.

  • Siemens är ett globalt företag med kontor och produktionsanläggningar över hela världen, och vi behöver ett pålitligt och framtidssäkert kommunikationsnätverk, säger Hanna Hennig, CIO, Siemens AG. Det är en viktig förutsättning för att kunna göra affärer och kommunikationsnätverket måste vara flexibelt och kunna utvecklas med verksamheten. Som en pionjär inom innovation och teknik sätter vi standarden högt för vårt transformationsprojekt. Med Orange Business Services globala kapacitet, expertis och orkestrering kunde vi framgångsrikt slutföra den massiva implementeringen av Flexible SD-WAN. SD-WAN medför avgörande fördelar för både vår verksamhet och för användarna, vilket också inkluderar en funktionell användarupplevelse med dynamisk trafikdirigering för applikationer såväl som dynamisk fördelning av bandbredden.

Mindre komplexitet, säkrare och smidigare

Orange Business Services levererar Flexible SD-WAN till Siemens över hela världenFlexible SD-WAN ger, med hjälp av Ciscos teknik, betydande fördelar för Siemens kontor globalt. Genom att konsolidera nätverksdesign och underhåll med Orange Business Services som leverantör av digitala tjänster har Siemens förenklat hanteringen av komplexa miljöer och ytterligare förbättrat sin prestanda och flexibilitet. Eftersom fler och fler applikationer befinner sig i molnmiljöer i stället för i lokala datacenter krävs en säker och flexibel internetuppkoppling. SD-WAN möjliggör övergången från traditionell åtkomst via virtuella privata nätverk till internetbaserad åtkomst av applikationer.

Täckningen i SD-WAN är sömlös och säker, och utgör grunden för ett flexibelt ramverk för Siemens säkerhet. Detta tillvägagångssätt ökar ytterligare Siemens förmåga att effektivt minska, upptäcka och hantera risker.

  • Vi är så glada att Siemens valde Orange Business Services som betrodd partner, säger Aliette Mousnier-Lompre, tillförordnad VD på Orange Business Services. Att distribuera, migrera och implementera detta enorma digitala transformationsprojekt för Siemens och hantera deras kritiska globala kommunikationsinfrastruktur understryker vår kompletta expertis som integratör när det gäller att leverera storskaliga globala projekt. Vi har nått Siemens mål genom att kombinera SD-WAN-teknik med molnbaserade tjänster och lösningar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00