Waystream har skrivit ramavtal med Telenor / DNA
Hem LEVERANTÖR Waystream har skrivit ramavtal med Telenor / DNA

Waystream har skrivit ramavtal med Telenor / DNA

Publicerat av: Redaktionen

Under året har Telenor Group haft en upphandling för en ny leverantör av accesswitchar till deras verksamhet DNA i Finland.

Waystream blev den utvalda leverantören för att hjälpa dem bygga nästa generations fibernät och har nu skrivit ett ramavtal som gäller till 31 december 2028.

Ramavtalet mellan Telenor Group och Waystream inkluderar hela Waystreams produktportfölj och möjliggör för samtliga Telenor-ägda bolag att köpa Waystreams produkter men upphandlingen var framtagen för DNA i Finland.

”Att en ledande operatör som Telenor/DNA väljer Waystream och våra produkter när de framöver ska uppgradera sina fibernät till nästa generation känns fantastiskt roligt. Det är ett bevis på att vårt erbjudande och våra produkter uppfyller samtliga krav som Telenor/DNA och andra större operatörer har och att de investeringar vi gjort mot operatörer de sista åren börjar ge frukt. Sedan tycker jag det är lite extra kul att vi som ett mindre svenskt bolag kan vinna mot de globala jättarna och få hjälpa de största operatörerna i Norden med att bygga deras fibernät”, säger Fredrik Lundberg, VD på Waystream Group och fortsätter:

Waystream har skrivit ramavtal med Telenor / DNA”Telenor har under hela upphandlingen varit tydliga kring deras långsiktig hållbarhetsstrategi, vilket ligger helt i linje med det arbete vi på Waystream också gör. Så förutom våra produkters kvalitet, funktionalitet och kostnadsbild, mötte vi också deras krav på hållbarhet. Vi ser mycket fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete tillsammans med DNA och Telenor”, avslutar Fredrik.

I ramavtalet finns det inga garantivolymer eller avtalsvärde att kommunicera utan det sker på avrop.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00