Pedab Group utökar samarbetsavtal med Micro Focus

Pedab Group, som tillhandahåller IT-infrastruktur, programvarulösningar och tjänster från utvalda leverantörer, till återförsäljare, applikationsutvecklare och driftbolag utökar sin produktportfölj och tecknar nytt avtal med Micro Focus.

Pedab Group utökar samarbetsavtal med Micro Focus 1
Jesper Bartholdson, CEO på Pedab Group

Avtalet stärker Pedabs erbjudande inom säkerhet, analys och molntjänster till partners och kunder i Sverige och Danmark.

Micro Focus, ett av världens största mjukvaruföretag, hjälper organisationer att bygga, driva, säkra och analysera sin verksamhet och har under senaste åren utökat sin portfölj och har nu ett brett marknadserbjudande. Micro Focus samarbetar med utvalda partners för den europeiska marknaden där Pedab får ökat förtroende.

-Vi har under flera år arbetat med Pedab och det har fungerat utmärkt så ett fortsatt samarbete känns naturligt.  Med sin kompetens och förmåga att se kundens behov kommer Pedab att vara med och utveckla vårt partnernätverk och vara en del i vår tillväxtstrategi kring våra fokusområden applikationsutveckling, mobil-och molntjänster, säkerhet, risk och prediktiv analys, säger Jonas Bruzelius, General Manager Nordics, Micro Focus.

-Vi är glada över det utökade förtroende som Micro Focus givit Pedab. Vi ser stora möjligheter för oss och vårt ekosystem att nå ut till både befintliga och nya kunder med en attraktiv produkt- och lösningsportfölj. Micro Focus kompletterar vårt erbjudande lösningsmässigt men öppnar även upp för nya kundgrupper på marknaden säger Jesper Bartholdson, CEO på Pedab Group.