Tanium stärkt klientsäkerhet i partnerskap med Deep Instinct
Hem Säkerhet Plattform Tanium stärkt klientsäkerhet i partnerskap med Deep Instinct

Plattform Tanium stärkt klientsäkerhet i partnerskap med Deep Instinct

Publicerat av: Redaktionen

Tanium, en plattform som organisationer litar på för att få översikt och kontroll över alla ändpunkter, har ingått i ett partnerskap med Deep Instinct, det första företaget att tillämpa djupinlärning för end-to-end inom cybersäkerhet.

Samarbetet erbjuder organisationer över hela världen möjligheten att utveckla klientsäkerhet som enkelt kan skalas upp eller ned, för att möta företagens behov genom att stoppa okänd skadlig programvara innan den börjar verka och infekterar ändpunkter och IT-miljöer.

Tillsammans säkerställer Tanium och Deep Instinct att organisationer har fullständig täckning över samtliga ändpunkter, samtidigt som de stärker den övergripande säkerheten.

Tanium stärkt klientsäkerhet i partnerskap med Deep Instinct– Vi samarbetar nu med Deep Instinct för att kunna förse företag med en fullständig end-to-end-säkerhetslösning, som tillgodoser företagens behov genom lösningens hela livscykel, förklarar Peter Lämber, Nordenchef på Tanium.  Den genomsnittliga kostnaden för ett dataintrång överstiger nu nästan 90 miljoner SEK, vilket ställer högre krav på IT-teamen att ha en fullständig överblick för att förhindra, upptäcka och svara på allt fler sofistikerade cyberattacker. Detta kan endast göras om man först lokaliserat samtliga ändpunkter som är uppkopplade mot företagens nätverk, vilket idag är en utmaning för många företag.

Med detta partnerskap kommer Deep Instinct Prevention Platform att integreras i Taniums Threat Response-lösning för att ge gemensamma kunder en ökad förmåga att förutse och förebygga cyberhot. Dessutom kommer Tanium att identifiera ändpunkter där Deep Instinct inte är installerat och vidta åtgärder för att distribuera agenten.

– Nästan hälften av Fortune 100-företagen, inklusive ledande återförsäljare och finansiella institut, litar på att Tanium hjälper dem att se och kontrollera varje ändpunkt, överallt. De förstår vikten och behovet av en integrerad förebyggande lösning som lätt kan skalas upp eller ned, säger Guy Caspi, medgrundare och VD på Deep Instinct. Deep Instincts Prevention Platform uppfyller detta krav och passar utmärkt för vårt kombinerade erbjudande, som säkerställer att organisationer är skyddade och spenderar mindre tid på att jaga falska positiva varningar, vilket i sin tur skapar en mer strategisk bandbredd för IT-teamen. Kombinationen av Tanium och Deep Instinct skapar en transformerande strategi för klientsäkerheten.

Organisationer som använder den integrerade Threat Response-lösningen kommer att gynnas på flera sätt, inklusive följande:
  • Förebyggande av att skadlig kod börjar verkställas möjliggörs genom djupinlärning för att tidigt stoppa kända, okända och zero day-hot, vilket minskar eller helt eliminerar incidentens responstid;
  • Optimerad säkerhetslivscykel för ändpunkter, vilket innefattar effektivitet, IT-hygien och hantering;
  • Ökad avkastning på din säkerhetsinvestering, genom att eliminera antalet attacker en organisation behöver för att upptäcka och svara på efter exekveringen;
  • Minskning av falska positiva resultat.

– Den strategiska alliansen mellan Tanium och Deep Instinct ger en robust, proaktiv och förebyggande strategi som kan bekämpa ett exponentiellt ökande hotlandskap, säger Michael Suby, Security & Trust, Research VP, på analytikerföretaget IDC. Detta ger IT-, säkerhets- och riskteam självförtroende att hantera, säkra och skydda sina ändpunkter snabbt och skalbart. För Taniums kunder kan den här integrationen ge flera affärsfördelar genom att effektivisera ändpunktshantering och säkerhetsaktiviteter, minska arbetsbelastningen och förbättra IT-hygienen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>