Microsoft har valt RISE för att driva affärsinnovation
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTERMICROSOFT Microsoft Cloud har valt RISE för att driva affärsinnovation

Microsoft Cloud har valt RISE för att driva affärsinnovation

Publicerat av: Redaktionen

Microsoft har valt lösningen RISE with SAP på Microsoft Cloud och flyttar därmed alla sina SAP-affärssystem till SAP S/4HANA Cloud, private edition.

RISE with SAP gör att Microsoft snabbare kan införa nya funktioner och ny teknik – och att verksamheten drivs på en flexibel molnlösning som integreras med befintliga molnlösningar från SAP.

Microsoft är den första leverantören av publika moln som internt använder RISE with SAP för att förändra sina stora SAP-affärssystem. Beslutet bygger på att Microsoft redan använder en stor mängd SAP-lösningar som SAP SuccessFactors, SAP Integrated Business Planning for Supply Chain, SAP Business Technology Platform och andra SAP-lösningar som körs på Microsoft Azure.

– Målet är att förenkla och påskynda vår egen resa till SAP S/4HANA Cloud. Att modernisera komplexa SAP-system är viktigt för oss och för många av våra kunder. Genom att utnyttja styrkorna hos RISE with SAP-lösningen på Azure får vi den flexibilitet och smidighet som behövs för att snabbt leva upp till interna behov och dela erfarenheten med våra kunder, säger Charlotte Yarkoni, VD för Commerce + Ecosystems på Microsoft.

SAP har också flyttat flera av sina affärskritiska IT-system till Microsoft Azure som är en öppen och flexibel molnbaserad plattform. Som ett led i denna förändring och för att bli ännu mer effektiva kommer SAP att optimera IT-driften för vissa kritiska interna affärssystem enligt samma modell som används för RISE with SAP-lösningen på Microsoft Azure.

Microsoft har valt RISE för att driva affärsinnovation– Microsofts övergång till RISE with SAP är ett tecken på engagemanget och styrkan i SAP:s och Microsofts fortsatta partnerskap. Tillsammans vill vi förenkla kundernas resa till molnet med hjälp av SAP S/4HANA Cloud på Microsoft Azure. På liknande sätt har SAP optimerat kritiska interna affärssystem som körs på Microsoft Azure så att vi kan dra fördel av ökad säkerhet, flexibilitet och skalbarhet. Vi kommer att ta tillvara dessa lärdomar och dela dem med våra kunder, säger Florian Roth, Chief Digital and Information på SAP.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00