Hem Nyheter Poly visar upp sin senaste trådlösa UC-portfölj på Call Cener World

Poly visar upp sin senaste trådlösa UC-portfölj på Call Cener World

Publicerat av: Redaktionen

Poly, tidigare Plantronics och Polycom, visar upp sina senaste, kraftfulla UC-portfölj på mässan Call Center World, CCW, i Berlin i mars 2020.

Poly visar upp sin senaste trådlösa UC-portfölj på Call Cener World 3Polys utställning på CCW 2020 kommer visa upp de senaste trenderna inom trådlös UC för besökarna.

Företagets lösningar är specifikt utformade för att sätta mänskliga kontakter i centrum för arbetsplatssamarbete och utgör en av de största produktportföljerna som finns i branschen.

– Med decenniers erfarenhet inom innovation och ljud har vi en helhetsförståelse för den moderna arbetarens behov, oavsett om de arbetar på ett kontor, hemifrån, på resa eller i ett kontaktcenter, säger Henning Schäfer, försäljningschef DACH-regionen och Östeuropa på Poly.

– Medarbetare och kunder fortsätter att värdera röst som en kritisk kommunikationskanal och de har höga förväntningar när det kommer till kvalitet. Med det i medvetande har Poly tagit fram en UC-portfölj som utrustar verksamheter och arbetare med bästa möjliga verktyg för att uppnå meningsfulla sammankopplingar, samtidigt som den erbjuder lösningar som är enkla att sjösätta och att förvalta, säger Henning Schäfer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>