Proacts dotterbolag Conoa har ingått ett partnerskap med Isovalent
Hem NYHETER Proacts dotterbolag Conoa har ingått ett partnerskap med Isovalent

Proacts dotterbolag Conoa har ingått ett partnerskap med Isovalent

Publicerat av: Redaktionen

Proact och dess dotterbolag Conoa, specialister inom Kubernetes, cloud native och container-teknologi, har ingått ett partnerskap med Isovalent för att ytterligare stärka sitt erbjudande inom visibilitet, kontroll, prestanda och säkerhet för sina kunders container-miljöer.

Som den första Isovalent-partnern i Sverige har Conoa möjlighet att sälja och implementera Isovalent Cilium Enterprise vilket är en innovativ teknologi som erbjuder effektiv och skalbar nätverkskommunikation, säkerhet och observerbarhet för Kubernetes-baserade containermiljöer.

Avtalet omfattar alla regioner där Proact och Conoa har verksamhet, inklusive Norden, Baltikum, Tyskland, Nederländerna och Storbritannien.

Proacts dotterbolag Conoa har ingått ett partnerskap med Isovalent– Conoa och Isovalent har samarbetat under en längre tid. Vi har genomfört framgångsrika webbinarier och deltagit i stora branschevenemang tillsammans. Vårt arbete har även gett oss våra första gemensamma kunder, säger Kenneth Albinsson, CTO och medgrundare av Conoa.

-Partnerskapet bygger på de stora tekniska fördelarna kring nätverk, säkerhet och observerbarhet som vi av erfarenhet vet att våra befintliga kunder kan uppnå genom att implementera Cilium och eBPF*.

– Sedan förvärvet av Conoa 2021 har vi tagit in ett antal nya spännande partners och teknologier i Proact-gruppen, säger Per Sedihn, CTO på Proact. Isovalent och Cilium är utmärkta exempel som ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder att lösa sina utmaningar i moderna IT-miljöer ännu bättre än tidigare.

– Att vara noggrann i valet av lokala partners är avgörande för framgången för de flesta leverantörer inom enterprise open source, säger Thomas Graf, medgrundare och CTO på Isovalent. Conoas konsulter har ett utmärkt rykte inom Kubernetes- och cloud native communityn, och har framgångsrikt implementerat containerplattformar i stora organisationer. Conoa är en välrenommerad affärspartner inom telekom, bank och tillverkningsindustrin, vilket är branscher som kan dra stor nytta av att införa Cilium och eBPF.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00