Qinshift utser Mia Moström till ny leveranschef för Sverige
Hem KVINNOR INOM TECH Qinshift utser Mia Moström som ny leveranschef för Sverige

Qinshift utser Mia Moström som ny leveranschef för Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Qinshift kan stolt meddela att Mia Moström har utsetts till ny leveranschef för Sverige.

Mias omfattande erfarenhet och strategiska ledarskapsförmågor blir en stor tillgång när hon nu tar sig an denna avgörande roll i vår organisation.

Som leveranschef kommer Mia att spela en viktig roll i att driva tillväxten och framgången för vår svenska leveransverksamhet. Hennes ansvar inkluderar att överse och optimera våra leveransprocesser, förbättra vårt teams förmågor och fostra en företagskultur som präglas av utomordentlig tjänsteleverans. I sin nya roll hos Qinshift kommer Mia att leda den svenska leveransenheten och fokusera vårt teams förmågor såväl som förbättra vårt utbud av tjänster. Hon kommer att arbeta nära vårt globala team för att säkerställa sömlös integrering och överensstämmelse med den bredare Qinshift-strukturen.

“Jag fick möjligheten att prata med och lära mig mer om Qinshift från olika ledare, inklusive Ludovic Gaude och Claudiu Constantinescu. Deras tankar om strategin, leveransmodellen och företagskulturen klingade väldigt väl med mina värderingar och övertygelser kring ett framgångsrikt företag. Jag tror att de förvärvade företagen och alla talangfulla personer bakom det nya märket Qinshift tillför värdefull nischkompetens och trovärdighet. Jag ser fram emot att arbeta både på regional nivå i Sverige, men lika mycket att samarbeta över regiongränser och affärsområden för att kunna bidra till nya arbetssätt och hitta nya synergier såväl som möjligheter som inte hade varit möjliga utan den nya, globala organisationen.”

Qinshift utser Mia Moström till ny leveranschef för Sverige

Mia Moström

Mias senaste roll som dataplattformschef på Sinch – ett ledande svenskt, molnbaserat kommunikationsföretag – visar hennes expertis inom att hantera komplexa tekniska projekt och team. Innan dess speglar hennes tid som chef för stabsteknik i samma organisation hennes förmåga att anpassa teknik efter strategiska mål och driva på framsteg.

Mias resa som leveranschef ser ut att komma att präglas av omvälvande bidrag, strategisk insikt och förmågan att inspirera hennes team att nå förträffliga resultat.

Hennes engagemang för att balansera strategisk innovation med anställdas välmående gör henne till ett föredöme för både kollegor och experter. Hon ansluter sig till teamet den 11 oktober 2023.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00