Hem Nyheter Red Hat köper upp framgångssagan StackRox – öppnar upp källkoden

Red Hat köper upp framgångssagan StackRox – öppnar upp källkoden

Publicerat av: Redaktionen

Red Hat, världens ledande open source-leverantör meddelar idag sin avsikt att förvärva StackRox, en ledare och innovatör inom container- och Kubernetes-inbyggd säkerhet.

Red Hat köper upp framgångssagan StackRox – öppnar upp källkoden 3StackRox grundades 2014 och skapades med ett mål att förnya enteprise-säkerhet och har under de senaste två åren inriktat sig på Kubernetes.

StackRox gjorde så nyligen som i september en finansieringsrunda på $26,5 miljoner då företaget hade chockökat sin omsättning med 240% under första halvan av 2020. Med detta förvärv kommer Red Hat lägga till StackRox kompletterande funktioner för att stärka integrerad säkerhet i hela sin öppna hybridmolnportfölj, enklare och mer tillförlitligt. I enlighet med Red Hats öppen källkodsarv planerar Red Hat att öppna källkoden i StackRox teknik efter förvärvet.

Kubernetes, ett av de snabbast växande open source-projekten är grunden för cloud-native appar, som är kärnan i dagens digitala omvandling. Den kraftiga efterfrågan på containers och Kubernetes i produktionsmiljöer föder däremot nya utmaningar.

Genom att integrera StackRox kraftfulla säkerhetsfunktioner till Red Hat OpenShift, branschens ledande Enterprise Kubernetes-plattform, kommer Red Hat att vidareutveckla sin vision att leverera en enda helhetsplattform som gör det möjligt för användare att bygga, distribuera och köra nästan alla applikationer över hela världen.

Förutom Red Hat OpenShift fortsätter StackRox att stödja flera Kubernetes-plattformar, inklusive Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS), Microsoft Azure Kubernetes Service (AKS) och Google Kubernetes Engine (GKE).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>