Samsung har utsett Smartsign till Platinum Partner

Smartsign har av Samsung utsetts till en av mycket få Platinum Partners i världen. Det här innebär ett brett tekniskt samarbete och det är en viktig dörröppnare till många marknader.

– För oss är det en mycket stor sak att bli Platinum Partner. Det är väldigt få företag som blir det, säger Smartsigns vd Martin Romanowski.

Som Samsungs Platinum Partner fortsätter Smartsign att utveckla sin mjukvara för Samsungs SSSP-skärmar och en ny plattform från samssung smartsignSamsung, ”Tizen”.

– Samarbetet med Samsung öppnar upp dörrar över hela världen. Vi får stor draghjälp att marknadsföra våra unika produkter och vi har nått en ny nivå i vår status på marknaden. Vi kommer att synas tillsammans med Samsung på de stora mässorna och vi ökade redan under 2015 SSSP-försäljningen.

– Smartsign har ett mycket bra tekniskt samarbete och kommer att fortsätta att utveckla nya lösningar tillsammans med Samsung. Jag kan inte nog understryka hur stolta vi är över att bli Platinum Partner och hur viktigt det är att få det här nära samarbetet med Samsung, säger Martin Romanowski.

Post Comment