Samsung har utsett Smartsign till Platinum Partner
Hem DISTRIBUTÖR Samsung har utsett Smartsign till Platinum Partner

Samsung har utsett Smartsign till Platinum Partner

Publicerat av: Redaktionen

Smartsign har av Samsung utsetts till en av mycket få Platinum Partners i världen. Det här innebär ett brett tekniskt samarbete och det är en viktig dörröppnare till många marknader.

– För oss är det en mycket stor sak att bli Platinum Partner. Det är väldigt få företag som blir det, säger Smartsigns vd Martin Romanowski.

Som Samsungs Platinum Partner fortsätter Smartsign att utveckla sin mjukvara för Samsungs SSSP-skärmar och en ny plattform från samssung smartsignSamsung, ”Tizen”.

– Samarbetet med Samsung öppnar upp dörrar över hela världen. Vi får stor draghjälp att marknadsföra våra unika produkter och vi har nått en ny nivå i vår status på marknaden. Vi kommer att synas tillsammans med Samsung på de stora mässorna och vi ökade redan under 2015 SSSP-försäljningen.

– Smartsign har ett mycket bra tekniskt samarbete och kommer att fortsätta att utveckla nya lösningar tillsammans med Samsung. Jag kan inte nog understryka hur stolta vi är över att bli Platinum Partner och hur viktigt det är att få det här nära samarbetet med Samsung, säger Martin Romanowski.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>