SERNEKE och Candidator fortsätter samarbeta
Hem Nyheter SERNEKE och Candidator fortsätter samarbeta

SERNEKE och Candidator fortsätter samarbeta

Publicerat av: Redaktionen

Candidator vinner inte bara nya affärer utan får också fortsatt förtroende av befintliga kunder.

SERNEKE och Candidator fortsätter samarbeta 2Det är ett kvitto på att kundservicen och leveransen är overkligt bra.

Nu senast är det en av Sveriges snabbast växande entreprenad- och projektutvecklingskoncern SERNEKE som förlängt sitt avtal med Candidator.

SERNEKE har varit kund sedan 2009 och Candidator levererar hela den kompletta IT-driften.

”Det är en otrolig resa SERNEKE gjort sedan starten 2002, från att ha varit ett lokalt entreprenadföretag till en koncern som börsnoterades 2016. Vi känner igen oss själva i deras expansion, vi är alltid på väg någonstans och vi gör det vi är bra på. Vi på Candidator löser utmaningarna inom IT och hjälper SERNEKE att kunna fokusera på att bli nästa generations byggbolag. Man kan säga att vi på Candidator och SERNEKE nu bygger vidare tillsammans.” säger Jim Qvarfordt som är försäljningsansvarig för region Väst på Candidator.

”Vi är glada att vi kommit överens om en fortsättning då vi under lång tid haft ett bra samarbete och grundlagt en driftsäker och flexibel plattform som vi nu kan växa ytterligare i. Med Candidator vet vi att vi både har en stabil drift och en leverantör som möter våra krav vad gäller snabba förändringar och nya behov. Vi ser fram emot kommande år med tillförsikt.” säger Niclas Ölander, IT-chef på SERNEKE.

SERNEKEs egenutvecklade projekt Karlastaden och Säve flygplats är bara några av de stora områden där planerna för framtiden påbörjats.

För att de ska kunna möta framtidens utmaningar har Candidator lyft SERNEKEs infrastruktur succesivt under dom senast två åren, vilket har gjort oss redo att ta nästa steg emot publika molntjänster. Men det är inte bara SERNEKEs egna IT som driftas av Candidator.
Candidator är involverade i flera av deras projekt och levererar nu IT till allt från hotell till en elvamannaplan. Prioritet Serneke Arena är en av de anläggningar där Candidator varit involverade i byggnationen från början för att planera och leverera en komplett IT-lösning, och fler väntar i framtiden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>