Skyddad skärm och flera nätverk med ny mjukvara för bärbara datorer
Hem LEVERANTÖRDELL Skyddad skärm och flera nätverk med ny mjukvara för bärbara datorer

Skyddad skärm och flera nätverk med ny mjukvara för bärbara datorer

Publicerat av: Redaktionen

Dell presenterar nu en ny mjukvara i företagets bärbara datorer som med hjälp av AI gör det möjligt att dölja känslig information på skärmen för andra i omgivningen.

Bland nyheterna finns också världens första lösning för att koppla upp sig på flera trådlösa nätverk samtidigt för bättre uppkopplingar och högre hastigheter.

 Dell Optimizer är en mjukvara som med hjälp av artificiell intelligens ger bärbara datorer bättre möjligheter att samarbeta och anpassa användarupplevelsen. I den nya versionen av lösningen har Dell Technologies fokuserat på att göra det ännu enklare för människor att vara produktiva – oavsett var de befinner sig, samtidigt som den hjälper till att säkra integriteten och minimera oönskade avbrott.

De nya intelligenta funktionerna i urval:

  • Skyddad skärm och flera nätverk med ny mjukvara för bärbara datorerNy intelligent integritetsfunktion som döljer känslig information på användarens skärm om en betraktare i bakgrunden upptäcks. Skärmen dimmas dessutom automatiskt när användaren tittar bort från skärmen, dels för att skydda data men också för att förlänga batteritiden.
  • Världens första simultana multinätverksanslutning, som ger användare möjlighet att koppla upp sig på två trådlösa eller nätbaserade nätverk samtidigt, vilket ger snabbare dataöverföring och nedladdningar.
  • Förbättrad brusreducering som känner av omgivningen och eliminerar oönskade bakgrundsljud för såväl användaren som de personer som denne har möten med.

“Att arbeta från olika platser är inte längre ett privilegium, det är standard, och med dessa nya intelligenta funktioner skapar vi rätt förutsättningar,” säger Ed Ward, ansvarig för klientprodukter på Dell Technologies.

Nya Dell Optimizer finns tillgänglig som modulär installation, vilket innebär att användare och IT-administratörer kan välja vilka funktioner som ska installeras på datorn.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00