Släpp lös kreativiten med mångsidiga DJI Mini 4 Pro
Hem Teknik Släpp lös kreativiten med mångsidiga DJI Mini 4 Pro

Släpp lös kreativiten med mångsidiga DJI Mini 4 Pro

Publicerat av: Redaktionen

Upplev den kompakta kameradrönaren med rundstrålande hinderavkänning som låter dig flyga fritt utan att oroa dig.

DJI, en av världens ledande tillverkare av drönare och innovativ kamerateknik för konsumenter, lanserar i dag DJI Mini 4 Pro.

Kameradrönaren är utformad för att vara äventyrarnas följeslagare och sätter en ny standard för förevigande av vackra och hisnande upplevelser. Med sina banbrytande rundstrålande hindersensorer och ledande DJI O4-videoöverföringsteknik gör den här toppmoderna minidrönaren det möjligt att fånga och föreviga andlös spänning och storslagna ögonblick i luften.

”Mini 4 Pro kombinerar perfekt professionella funktioner med sin karaktäristiska lätta design, vilket ger oöverträffad frihet och anpassningsförmåga. Den här drönaren är den ultimata allrounddrönaren, utformad för att ge din kreativitet luft under vingarna”, säger Ferdinand Wolf, Creative Director på DJI.

Hög bildkvalitet – låg vikt

Mini 4 Pro har banbrytande bildbehandling med en 1/1,3-tums CMOS-sensor, ny bildbehandlingsplattform och dubbel native ISO-fusion – ett kännetecken för teknik som kan leverera bilder i biografkvalitet. Dess f/1,7-bländare, 48 Mp-bildupplösning, 4K/60fps HDR-video och slow motion med 4K/100 fps-upplösning fångar ögonblick med fantastisk detaljrikedom.

Utforska bilder i stående format med True Vertical Shooting och ta bilder och videor utan kompromisser. 2,4 μm-pixlar och en förbättrad brusreduceringsalgoritm i Night Shots-videoläget ger rena och klara bilder även i svåra ljusförhållanden.

För innehåll till sociala medier och mobiltelefoner kan kameran med 60 graders rörlig lutning göra filmiska panoreringar, och digital videozoom kan förstora bilder upp till två gånger och videor upp till fyra gånger.

Mini 4 Pro är lätt att ta med sig vart som helst och vikten under 249 gram uppfyller drönarreglerna i de flesta länder och regioner. Om batteritid är viktigare än vikt kan minidrönaren också utrustas med ett Intelligent Flight Battery Plus.

Fängslande resultat

Med 10-bitars D-Log M-inspelningar klarar Mini 4 Pro att återge över en miljard färgnyanser och HLG-systemets stora dynamiska omfång säkerställer att naturliga färger och ljusstyrka förblir verklighetstrogna utan justering under efterproduktionen eller vid konvertering av filformat.

Släpp lös kreativiten med mångsidiga DJI Mini 4 ProDe fina nyanserna i inspelningarna bevaras med 48 Mp RAW och SmartPhoto-teknik, som bland annat kombinerar HDR-bildbehandling och scenigenkänning, vilket nästan får bilden att hoppa ut ur skärmen eller filmduken.

LightCut-appen effektiviserar videoredigering med trådlös anslutning och AI-teknik, vilket gör det möjligt att skapa övertygande och inspirerande video i hög kvalitet med ett enda tryck genom att kombinera ActiveTrack-, MasterShots- och QuickShots-inspelningar.

Flyg fritt utan att oroa dig

Mini 4 Pro garanterar säkerheten i luften genom rundstrålande hinderavkänning som använder flera vidvinkelsensorer och nedåtriktade sensorer för att upptäcka hinder åt alla håll. Flygsäkerheten förbättras också av det kompletterande Advanced Pilot Assistance Systems (APAS), som ser till att drönaren automatiskt bromsar och undviker hinder.

DJI:s O4-överföringsteknik gör det möjligt att ha ultraresponsiv kontroll och smidig 1080p/60fps Full HD-videoöverföring från avstånd upp till 20 kilometer, och med Intelligent Flight Battery Plus kan drönarens 34 minuters flygtid förlängas till imponerande 45 minuter när den tar 12 Mp-bilder.

Den automatiska ruttfunktionen Waypoint Flight förbättrar effektiviteten vid filmning och farthållaren garanterar smidig styrning under långdistansflygningar.

Mini 4 Pros avancerade Return-to-Home-system skapar automatiskt en säker flygväg tillbaka, tack vare AR RTH-funktionen som ger större kontroll under returflygningar.

Tillbehör

  • DJI Mini 4 Pro vidvinkelobjektiv: Föreviga stora landskap genom vidvinkelobjektivets superbreda 100° FOV.
  • DJI Mini 4 Pro ND-filterkit (ND16/64/256): Navigera i svåra ljusförhållanden med precision med hjälp av ND16/64/256-filter.

Riktpris och tillgänglighet

Mini 4 Pro kan beställas från DJI Stockholm och från auktoriserade återförsäljare, med leverans från och med i dag, i följande konfigurationer:

DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2): 9 999 kr

DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2): 12 399 kr

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2): 13 999 kr

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00