Smartsign – Superföretag och vinnare

Smartsign är vinnare i sin bransch på listan över Sveriges superföretag som presenteras i Veckans affärer. På bara ett år har Smartsign klättrat till första platsen inom IT & Elektronik i sin region.

– De som vill förränta sitt kapital och skapa arbetstillfällen i Sverige borde studera Superföretagen. Dessa smartsignbolag har verkligen fokus på affären och organisk tillväxt. De arbetar systematiskt och med långsiktiga mål och strategier och bygger sin framgång steg för steg, säger Per Adolfsson, Sverigechef på Bisnode.

496 företag kvalar in på Bisnodes lista i Veckans affärer över Sveriges Superföretag 2015. Dessa företag är inte sällan doldisar som står för en stor andel av tillväxten, utvecklingen och de nya jobben i Sverige.

Superföretagen utvärderas dels på relativa kriterier så att alla branscher jämförs på för branschen relevanta prestationer, dels på Superkriterierna: De samlade resultaten under en fyraårsperiod. Med andra ord är det exceptionellt framgångsrika, stabila och hållbara företag som finns på listan.

Post Comment