Snow Software släpper nu nya lösningar för att hantera hybrid- och multimolnmiljöer
Hem DIGITALA VERKTYG Snow Software släpper ut nya lösningar för att hantera hybrid- och multimolnmiljöer

Snow Software släpper ut nya lösningar för att hantera hybrid- och multimolnmiljöer

Publicerat av: Redaktionen

Teknikanalysföretaget Snow Software har presenterat förbättringar av sin lösning Snow Commander som är utformad för att hjälpa organisationer att avancera sin molnresa och samtidigt sträcka sig in i hybrid- och multimolnmiljöer.

Förbättringarna innebär större flexibilitet, stöd för nya plattformar och förenklad integration i mer komplexa miljöer.

Digital omvandling är fortfarande viktigt för många företag. I en undersökning från Snow svarade 94 procent av IT-beslutsfattarna att takten i den digitala omvandlingen ökat dramatiskt under det senaste året. Även företagens molnutgifter har ökat. Men samtidigt svarar 71 procent av dessa IT-beslutsfattare att de kämpar med att leverera nya lösningar och hålla den innovationstakt som krävs för att förbli konkurrenskraftiga i dagens affärslandskap.

– De flesta organisationer har idag en molnstrategi, men när de fortsätter sin molnresa står de inför många utmaningar när det kommer till moln- och infrastrukturhantering. Utvecklingen och spridningen av molnteknik leder till alltmer komplexa hybrid- och multimolnmiljöer. För att fullt ut kunna realisera fördelarna med molnet behöver organisationer ett sätt att förenkla användningen av dessa nya molntjänster, säger Sanjay Castelino, Chief Product and Customer Officer på Snow Software.

Större flexibilitet, stöd för nya plattformar och förbättrad integration

För att hantera de utmaningar som IT-ledare står inför har Snow gjort flera förbättringar av Snow Commander, den dynamiska lösningen för hybridmolnhantering som med hjälp av automatisering ger affärsflexibilitet, överblick och operativ effektivitet.

Med Snow Commander kan företag och tjänsteleverantörer förenkla hybrid– och multimolnhantering genom ändamålsenlig IT-tjänsteleverans. Snow Commander erbjuder den flexibilitet som krävs för att göra det möjligt för användare att använda de molnresurser som de behöver när de behöver dem. Användaren kan snabbt komma åt både offentliga och privata moln med den överblick som behövs för att tillåta att resurser hämtas direkt från molnleverantörer.

Snow Software släpper nu nya lösningar för att hantera hybrid- och multimolnmiljöerMed Snow Commander kan organisationer hantera hybrid- och multimolnmiljöer, och med de nya uppdateringarna kan man enkelt utöka antalet molnplattformar och tekniker som hanteras. Det är nu möjligt att hantera både traditionella och icke-traditionella teknikresurser inom samma serviceportal, vilket är viktigt då hybridmiljöerna blir alltmer komplexa. Snow Commanders REST API-förbättringar förenklar integrationer och automatisering i mer komplexa miljöer och maximerar värdet av teknikinvesteringarna då det säkerställer att verktygen arbetar tillsammans sömlöst för att driva affärsresultat och öka flexibiliteten.

– Organisationer använder Snow Commander för att leverera enkelhet och tillhandahålla den styrning och synlighet som krävs för att på ett säkert sätt starta upp och utöka sin användning av molnteknik så att de kan förnya sig och vara konkurrenskraftiga i dagens ständigt föränderliga landskap, fortsätter Sanjay Castelino.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00