Snow Software Stödjer Microsoft Intelligent Asset Manager för att maximera kundernas värde av Software Asset Management
Hem Nyheter Snow Software Stödjer Microsoft Intelligent Asset Manager för att maximera kundernas värde av Software Asset Management

Snow Software Stödjer Microsoft Intelligent Asset Manager för att maximera kundernas värde av Software Asset Management

Publicerat av: Redaktionen

Snow Software (Snow), världsledande inom Software Asset Management (SAM) och Cloud Spend Management, har inlett ett samarbete med Microsoft med syfte att maximera värdet av Software Asset Management (SAM) genom att gå längre än licenshantering och därigenom ge kunder ett ökat värde.

Snow Software Stödjer Microsoft Intelligent Asset Manager för att maximera kundernas värde av Software Asset Management 2Microsoft Intelligent Asset Manager (IAM) gör det möjligt för Snow Softwarespartners och kunder att enkelt och med ökad transparens kunna samla in och med bibehållen säkerhet kunna dela inventeringsdata. Samtidigt används Microsofts centraliserade lösning för att skapa en licensieringsprofil. Detta eliminerar tidskrävande, dyra och affärsmässigt krävande genomlysningar och frigör tid och resurser som kunder kan använda till att optimera sin IT-infrastruktur, och samtidigt få tillgång till värdefulla insikter under den processen.

IAM, sammankopplat med Snow Softwares teknologi, kommer att göra det enkelt att förstå resultatet av kundens IT-inventering, lagra denna data på ett säkert sätt där kunderna har kontrollen, och göra det möjligt att skapa en så kallad Effective License Position (ELP) – ett för båda parter pålitligt mätvärde. Genom ett särskilt partnerprogram med Snow Software, kan Microsoft-kunder löpande använda ELP-värdet via Snow Softwares lösningar för att hantera sin licensposition för sin Microsoftmjukvara. Att göra detta i en transparent process där man använder redan överenskomna metrics innebär ökad effektivitet, en friktionsfri process för självoptimering och mer värdedrivna relationer för Microsoft-kunder.

Dessutom blir det möjligt att effektivt ta välinformerade beslut kring strategiska teknik- och molninvesteringar.

– Snow Software förstår hur viktigt inventering, samförstånd och insyn i mjukvaruanvändning är för att skapa och bibehålla en sund mjukvarumiljö, säger Axel Kling, CEO på Snow Software. Vi är mycket stolta över att arbeta med Microsoft för att hjälpa våra gemensamma partners att skapa värdedrivna relationer genom att förbättra förståelsen kring hur Microsofts kunder använder mjuk- och hårdvara.

Patama Chantaruck, globalt ansvarig för SAM och compliance på Microsoft säger: Vi tror att SAM, när det görs på rätt sätt, är en strategisk fördel för våra kunder. Vi är beslutna om att hjälpa alla organisationer att maximera värdet och minimera risker och därigenom få ut mer av sin IT-investeringar. För att kunna göra det jobbar vi med partners för att förenkla sättet som SAM hanteras på och för att säkerställa att kunder får ut verkligt värde. Vi är glada över Snow Softwares stöd för Intelligent Asset Manager och vi ser fram emot att lyfta fram värdet av framgångsrikt SAM-arbete för att påskynda den digitala transformationen för våra kunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>