Hem Nyheter Snowflake finns nu tillgängligt på Microsoft Azure Government

Snowflake finns nu tillgängligt på Microsoft Azure Government

Publicerat av: Redaktionen

Snowflake, data warehouse-lösningen byggd för molnet, tillkännagav idag att den nu finns allmänt tillgänglig på molnplattformen Microsoft Azure Government. Snowflake på Microsoft Azure Government erbjuder regeringsanknutna instanser i USA säkerhet, skydd och följsamhet av högsta kvalitet.

Snowflake finns nu tillgängligt på Microsoft Azure Government 3– Den allmänna tillgängligheten av Snowflake på Microsoft Azure Government markerar första gången som Snowflakes lösning erbjuds i regeringssektorn, säger Ro Dhanda, Snowflake Regional Vice President vid the U.S. Federal Business. Med Snowflake på Azure Goverment-plattformen kan regeringsanknutna instanser få prestanda, skalbarhet och enkelhet i en kraftfull molnbyggd data warehouse-lösning och samtidigt uppfylla deras strikta krav på säkerhet och efterlevnad.

– Microsoft Azure Government skapades för att i grunden möta våra federala kunders och partners behov av möjligheter, prestanda och följsamhet, säger Greg Myers, Vice President, Federal, vid Microsoft Corp. Tillägget av Snowflakes molnbyggda data warehouse-lösning i Azure Government-portföljen gör det möjligt för våra kunder att framdriva och uppnå nya insikts- och innovationsnivåer.

Azure Government är det uppdragskritiska molnet som levererar betydande innovations- och säkerhetslösningar till den amerikanska regeringens kunder och deras partners. Med förstklassig säkerhet och omfattande efterlevnad av regelstandarder kan myndigheter smidigt påskynda adoption i en konsekvent hybridmiljö utformad för flexibilitet och skalbarhet. Azure Government möjliggör innovation med djupt integrerade molntjänster, data och avancerade analyser, samt en öppen applikationsplattform som erbjuder byggstenar för att snabbt utveckla, distribuera och hantera intelligenta lösningar.

Snowflake på Azure Government är ännu ett exempel på Snowflakes kundcentrerade tillvägagångssätt, vilket gör det möjligt för organisationer att enkelt och lönsamt lagra och få tillgång till alla sina data för djupgående analytiska insikter. Snowflakes teknologi kombinerar kraften i en kraftfull data warehouse-lösning, flexibiliteten hos Big Data-plattformar, molnelasticitet och direkt datadelning till en bråkdel av kostnaden för traditionella lösningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00