Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter expanderar återförsäljarnätverket med 3D BGPRINT till den bulgariska marknaden
Hem TEKNIK Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter expanderar nu återförsäljarnätverket med 3D BGPRINT till den bulgariska marknaden

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter expanderar nu återförsäljarnätverket med 3D BGPRINT till den bulgariska marknaden

Publicerat av: Redaktionen

– Tillgängliggör ekosystem med SLS 3D-skrivaren Gravity i Bulgarien, Rumänien och Grekland.

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter, som erbjuder avancerad SLS-teknik i en användarvänlig hård- och mjukvarulösning, skriver avtal med den bulgariska återförsäljaren 3D BGPRINT.

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter expanderar återförsäljarnätverket med 3D BGPRINT till den bulgariska marknaden

Från vänster till höger: Ivaylo Bilalov, 3D Print specialist på 3D BGPRINT, Robert Kniola, grundare och vd på Wematter, Yordan Angelov, ägare, vd och medgrundare på 3D BGPRINT, Petar Angelov, 3D Print specialist och Georgi Tolev, medgrundare och operativ chef på 3D BGPRINT.

Avtalet möjliggör för 3D BGPRINT att erbjuda SLS 3D-skrivaren Gravity i Bulgarien, Rumänien och Grekland.

Avtalet innebär att Wematter kommer kunna, via 3D BGPRINT, distribuera SLS 3D skrivaren Gravity på en, för bolaget, helt ny marknad tillsammans med en erfaren distributör.

3D BGPRINT breddar genom avtalet sitt sortiment med en SLS 3D-skrivare för kunder som eftersöker högkvalitativa utskrifter i en snabb och användarvänlig miljö.

“Vi uppskattar att 3D BGPRINT nu växlar upp, satsar på SLS-tekniken och ser möjligheterna med Wematter som komplett systemleverantör. 3D BGPRINT värderar vårt innovationsdriv och att vi är ett snabbväxande bolag med ett unikt systemerbjudande inom 3D-printingbranschen. Detta gör oss stolta och vi ser fram emot att utveckla samarbetet!”, säger Robert Kniola, grundare och vd på Wematter.

”Att Wematter är ett svenskt företag är verkligen ett tecken på kvalitet ur vår synvinkel. Vi ser mycket potential i hur vi kan utveckla vår AM-verksamhet tillsammans, särskilt då Wematter tillhandahåller många olika SLS-material. För oss är 3D-skrivaren Gravity väldigt lätt att använda jämfört med system från andra leverantörer och vi gillar hur återvinning är en stor del av hela ekosystemet”, säger Yordan Angelov, medgrundare av 3D BGPRINT.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00