Netgear introducerar idag Tri-band WiFi 6E Access Point för små och medelstora företag
Hem PRODUKT NYHETER Netgear introducerar idag Tri-band WiFi 6E Access Point för små och medelstora företag

Netgear introducerar idag Tri-band WiFi 6E Access Point för små och medelstora företag

Publicerat av: Redaktionen

 NETGEAR, den ledande leverantören av nätverksprodukter som driver både stora och små företag, presenterar idag AXE7800 Wireless Access Point (WAX630E) – den första trippelbands WiFi 6E-produkten med molnhantering för små och medelstora företag.

WiFi-hastigheterna på bärbara datorer och mobiltelefoner har uppgraderats avsevärt under de senaste åren med introduktionen av WiFi 6- och 6E-standarderna.

Denna trend i kombination med det växande antalet nätverksanslutna enheter har tvingat små och medelstora företag att uppgradera sina WiFi-nätverk för att förbättra prestanda och spektrumeffektivitet och förbättra genomströmningen. WAX630E tillgodoser vart och ett av dessa krav genom en rik uppsättning WiFi 6-funktioner, inklusive trådbundna och trådlösa mesh, samtidigt som den stöder det nya bredare 6GHz WiFi-bandet.

Netgear introducerar idag Tri-band WiFi 6E Access Point för små och medelstora företag”Internetleverantörer erbjuder nu multigig-hastigheter till sina företagskunder. Samtidigt stöder klientenheter som den senaste Samsung Galaxy, Google Pixel-smarttelefoner och flera nya persondatorsystem från ledande tillverkare WiFi 6E. Denna kombination gör det absolut nödvändigt för företag att åtminstone fördubbla anslutningshastigheterna för sina underliggande WiFi-system”, säger Doug Cheung, Director of Product Line Management, SMB Wireless på NETGEAR. ”WAX630E kommer att göra det möjligt för företag att förbättra bandbredden på sitt WiFi-nätverk med upp till 2,5 gånger.”

WAX630E har en tri-band mesh-design som drar fördel av den senaste WiFi 6E-tekniken, såsom 160MHz WiFi-kanaler på både 5GHz och 6GHz band, och dubbelriktad MU-MIMO. Sammantaget uppnår WAX630E en blixtsnabb genomströmning på upp till 7,8 Gbps, vilket gör det möjligt för klientenheter att ha obegränsade anslutningar och ultrasnabba internetupp- och nedladdningshastigheter.

WAX630E hanteras av NETGEAR Insight eller Insight Pro som ger centraliserad, fjärrstyrd molnhantering och kontroll i realtid, utan behov av extra hårdvara. Insight och Insight Pro möjliggör trådbunden och trådlös backhaul-arkitektur för de mest effektiva installationerna, antingen med eller utan Ethernet-kablar som länkar ihop några eller alla åtkomstpunkter i en mesh WiFi 6

En ny definition av säkerhet

I en allt mer uppkopplad och digital affärsmiljö har säkerhet aldrig varit viktigare för småföretagare. Faktum är att 43 % av cyberattackerna riktar sig mot småföretag, vilket tvingar ägare att lägga extra vikt vid hur de skyddar sin känsliga data, ekonomi och kundinformation. Dessutom, när fenomenet distansarbete nu är här för att stanna, är det nödvändigt att utrusta anställda med pålitlig WiFi-säkerhet både på kontoret och hemmakontoret. För att möta dessa behov ger NETGEARs nya WAX630E-åtkomstpunkt säkerhet på företagsnivå utan behov av en nämnvärd IT-budget. Företagsägare kan enkelt konfigurera och underhålla säkerheten för sitt nätverk.

Säkerhetsfördelarna med WAX630E inkluderar:

  • WPA3 för högsta nivå av WiFi-anslutningssäkerhet;
  • Åtta individuella trådlösa nätverk (SSID) kan användas för administration, anställda, gäster och IoT-enheter (WiFi-övervakningskameror, termostater, dörrlås och sensorer); och
  • Flera VLAN för större nätverksseparation och segregation mellan administratörsnätverk, anställd, besökare, HR, ekonomi, etc.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00