TH1NG tecknar ett IoT-partneravtal med NODA
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER TH1NG tecknar ett IoT-partneravtal med NODA

TH1NG tecknar ett IoT-partneravtal med NODA

Publicerat av: Redaktionen

TH1NG har tecknat ett IoT-partneravtal inom energisektorn med NODA.

Avtalet innebär ytterligare tjänster till marknaden där IoT Open plattformen utgör en viktig del för att möjliggöra det smarta samhället.

TH1NGs IoT-plattform IoT Open möjliggör nya kostnadseffektiva sätt att samla in, agera och presentera relevant fastighetsdata för att effektivisera verksamheter.

– Vi fortsätter att vidareutveckla partnersamarbetet inom IoT-området och välkomnar nu NODA som partner. Genom samarbetet breddar vi utbudet av tjänster i vår IoT-plattform. Intresset är stort att arbeta som partner till TH1NG och för oss är partnerprogrammet och vårt utbildningsprogram, IoT Open Academy, en nyckel till framgång, säger Johnny Aspman, Marknads- och försäljningschef IoT på TH1NG.

TH1NG tecknar ett IoT-partneravtal med NODA– Våra lösningar skapar jämnare inomhusklimat, ger lägre energianvändning och bättre värmeekonomi för fastighetsägare. Detta kan vi göra genom att använda data från TH1NGs IoT-plattform, och omvandla den till information som vi skickar till värmesystemet. IoT Open är en plattform som våra kunder använder för att samla in den typ av sensordata som våra lösningar bygger på och vi ser ett stort värde i att skapa samverkan och partnerskap runt dessa frågor, säger Martin Borgqvist, Chief Commercial Officer på NODA.

NODA Intelligent Systems har skapat branschledande lösningar inom termisk AI sedan 2005. NODA är baserat i Sverige med partners i Europa, Nordamerika och Asien.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00