Therese Falkbåge marknadschef på IT-Total
Hem Kvinnor på Kanalen Therese Falkbåge nya marknadschef på IT-Total

Therese Falkbåge nya marknadschef på IT-Total

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Therese Falkbåge, är ny marknadschef för IT-Total från och med 1 november 2019.

Therese Falkbåge marknadschef på IT-Total

Therese Falkbåge marknadschef på IT-Total

Hon tar dessutom plats i bolagets ledningsgrupp.

Närmast kommer Therese från en liknande roll på Tieto Security Services där hon ansvarat för marknadsföringen kring deras cybersäkerhetsområde. Innan dess var Therese marknadschef på IT-säkerhetsbolaget NSEC. Therese har även en bakgrund som polis.

Peter Wallin som tidigare haft rollen kommer arbeta med affärsutveckling tillsammans med bolagets medgrundare Lennart Pedersen och Christer Alm. Trion kommer driva strategiska projekt och stödja delar inom bolaget för ökade affärer, samt ansvara för partnersamarbeten.

– Therese har en väldigt intressant bakgrund både inom säkerhet och marknadsföring, och skall främst fokusera på att synliggöra IT-Totals starka säkerhetserbjudande, men även alla andra delar inom bolaget, säger Fredrik Franzen VD på IT-Total.

– Det är med stor glädje och ödmjukhet jag tar mig an rollen som marknadschef på IT-Total. Jag ser verkligen fram emot att bidra till den spännande utvecklingsresa IT-Total befinner sig på, och att ännu mer fokuserat stärka vår position på marknaden som det säkra IT-företaget som bryr sig, jättemycket, säger Therese Falkbåge Marknadschef på IT-Total.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>