Trend Micro tar förstaplatsen inom klientsäkerhet i Gartners Magic Quadrant
Hem LEVERANTÖRTREND MICRO Trend Micro tar förstaplatsen inom klientsäkerhet i Gartners Magic Quadrant

Trend Micro tar förstaplatsen inom klientsäkerhet i Gartners Magic Quadrant

Publicerat av: Redaktionen

Japanska IT-säkerhetsföretaget Trend Micro meddelar igår att företaget utsetts till marknadsledare i Gartners Magic Quadrant-undersökning av plattformar för klientsäkerhet.

Trend Micro blev placerade högst upp till höger i ledarkvadranten för fullbordande av vision. Det är 14 Trend Micro tar förstaplatsen inom klientsäkerhet i Gartners Magic Quadrant 2året i rad som företaget utses till ledare av Gartner inom klientsäkerhet.

Trend Micro skyddar klienten med sin lösning XGen, en blandning av generationsöverskridande teknik för säkerhet och skydd, som applicerar rätt teknik vid rätt tillfälle. Det innebär ett mer effektivt skydd mot fler olika typer av hot.

Företaget är även först bland de stora IT-säkerhetsleverantörerna med att integrera sofistikerad maskininlärning i sina metoder att analysera och skydda mot olika typer av hot.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00