Truesec utser ny Chief People & Culture Officer
Hem KVINNOR INOM TECH Truesec utser Maja Samuelsson som ny Chief People & Culture Officer

Truesec utser Maja Samuelsson som ny Chief People & Culture Officer

Publicerat av: Redaktionen

Idag meddelar Truesec att företaget utsett Maja Samuelsson till Chief People & Culture Officer för att attrahera nya talanger, utveckla befintlig expertis i företaget, säkerställa en stark företagskultur och stärka ledarskapet i samband med Truesecs tillväxtresa på flera marknader.

Maja tillträdde sin roll den 14 augusti i år.  

Cybersäkerhetsföretaget Truesec har haft en gedigen tillväxtresa och finns idag på fem marknader: Sverige, Danmark, Finland, USA och Tyskland. I samband med tillväxten har Truesecs behov av att utveckla befintlig expertis och attrahera nya talanger globalt ökat.

För att fortsätta växa och attrahera värdefull kompetens har Truesec utsett Maja Samuelsson till Cheif People & Culture officer. Maja kommer i sin nya roll fokusera på Truesecs nyckelfaktorer för att locka nya talanger och utveckla befintlig kompetens. Hon kommer att vara med och fortsätta bygga på Truesecs starka företagskultur och stärka ledarskapet i företaget som ständigt växer på nya marknader och med nya insikter.

”Vi är glada att välkomna Maja till Truesec och ser att hon kommer bli en nyckelperson i att utveckla vår verksamhet till nästa steg genom att fokusera på vår viktigaste resurs – våra anställda. Maja kommer fortsätta stärka vårt ledarskap och skapa de bästa förutsättningarna för våra team att må bra, utvecklas och leva upp till vårt syfte i samtliga länder där vi är representerade. På Truesec står våra medarbetares engagemang och expertis i fokus. Vi har ett viktigt uppdrag, att förhindra och minimera skada av dataintrång och detta uppdrag kräver att vi tar väl hand om våra ledare och team. Cyber är krävande, och fokus på ledarskap och våra talanger gör att vi kan fortsätta växa och leverera på högsta nivå till våra klienter.”, säger Anna Averud, VD Truesec Group.

Maja Samuelsson är utbildad på Personalvetarprogrammet vid Uppsala universitet och kommer närmast från DigitalRoute, där hon hade rollen som HR-chef under 6 år. Hon har tidigare varit bland annat HR-konsult på Wise Consulting och HR-chef på TP Vision/Philips TV.

Truesec utser ny Chief People & Culture Officer

Maja Samuelsson, Chief People & Culture Officer på Truesec

”Jag är väldigt glad över att få bli en del av Truesec, där jag i min roll kommer fortsätta säkerställa att vi har ett stort fokus på människor, kultur och ledarskap för att möjliggöra bolagets fortsätta tillväxtresa och internationella expansion. Jag ser fram emot att jobba på ett bolag med ett så starkt och tydligt syfte, vilket genomsyrar hela bolaget. Truesec är idag en attraktiv arbetsgivare och det ska vi säkerställa att vi fortsätter vara på alla marknader där vi är representerade, genom ett ständigt driv att vilja utvecklas och bli ännu bättre för våra anställda och våra kunder”, säger Maja Samuelsson, Chief People & Culture Officer på Truesec Group.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00