Ultimo och Good Solutions samarbetar för att integrera produktion och underhåll
Hem Nyheter Ultimo och Good Solutions samarbetar

Ultimo och Good Solutions samarbetar

Publicerat av: Redaktionen

Ultimo och Good Solutions ingår ett tekniksamarbete för att hjälpa kunder att förbättra fabrikers produktionseffektivitet.

Good Solutions mjukvara RS Production är designad för att öka fabrikens lönsamhet och hållbarhet.

Ultimo är en ledande leverantör av Enterprise Asset Management (EAM)-lösningar i Europa, med starkt fokus på tillverkning. Partnerskapet kombinerar mjukvaruprodukter för EAM och Overall Equipment Effectiveness (OEE), som gör det möjligt för tillgångsintensiva företag att optimera tillverkningen och minska produktionskostnader.

RS Production OEE från Good Solutions hittar produktionsförluster och fungerar som operatörernas ögon och öron. Så snart en förlust, en avvikelse eller ett maskinfel, upptäcks skapas automatiskt rätt åtgärd i Ultimos Asset Management-plattform, som gör att problemet snabbt kan åtgärdas.

Ultimo och Good Solutions samarbetar för att integrera produktion och underhåll

Michael Ries, Director Nordic Channel Partners på Ultimo

Mikael Persson som är VD för Good Solutions förklarar: ”Tillsammans samlar vi in produktionsdata, men med en mänsklig ”touch”. Att automatiskt skapa aktiviteter i Ultimo EAM baserat på produktionshändelser i realtid gör det lättare att förutsäga och undvika oplanerade stopp och gör det enkelt att göra rätt aktivitet direkt. Kommunikationen mellan produktion och underhåll blir enklare, och det minskar produktionskostnader, förbättrar maskinens tillgänglighet och ökar effektiviteten.”

Michael Ries, som är Director Nordic Channel Partners på Ultimo, tillägger: ”Genom att koppla ihop Ultimo EAM och Good Solutions RS Production OEE skapar vi en bro mellan drift och underhåll. Som ett resultat kan fabriker minska ledtider och förbättra maskineffektiviteten. Vår EAM-plattformen tillför värde för alla tillgångsintensiva företag genom att minska underhålls- och produktionskostnader och förbättra driftstiden. Samarbetet med Good är ett viktigt steg i vår strategi att utöka vår kundbas i Norden. Vi ser fram emot att tillsammans hjälpa fler fabriker når sina affärsmål och blir mer konkurrenskraftiga.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>