Unit4 utser ny VD för Sverige och Finland
Hem Kvinnor på Kanalen Unit4 utser ny VD för Sverige och Finland

Unit4 utser ny VD för Sverige och Finland

Publicerat av: Redaktionen
Unit4 utser ny VD för Sverige och Finland 1

Katarina Gunnarsson till ny VD för Unit4 Nordic East

[KVINNOR PÅ KANALEN] Unit4 har utsett Katarina Gunnarsson till ny VD för Unit4 Nordic East – den affärsregion som inkluderar Sverige och Finland. Katarina har lång erfarenhet inom IT-branschen och har arbetat på Unit4 sedan 1997, då hon anställdes som projektledare. Den 15 augusti tar hon över rodret som regionens VD.

Katarina Gunnarsson har genom åren haft en mängd ledande befattningar inom Unit4, senast som Director Professional Services för Continental Europe, och har bred erfarenhet av både den internationella, nordiska samt svenska organisationen. Nu landar hon i Sverige som chef för den växande svenska och finska organisationen.

– Katarina har omfattande branschkompetens och alla de ledarskapskvaliteter som krävs för denna roll, säger Jeremias Jansson, Regional President Continental Europe. Hennes prestation som Director Professional Services Continental Europe samt hennes prestationer i tidigare roller i företaget har varit enastående och jag är väldigt glad över att hon har tackat ja till att bli VD för Unit4 Nordic East.

Det finns stor potential att vidareutveckla Unit4s verksamhet i Sverige och Finland, och Katarina kommer att fokusera på denna utveckling med målet att ytterligare stärka Unit4s position på den svenska och finska marknaden.

– Jag är mycket glad över att få tillträda min nya roll som VD för Unit4 Nordic East, säger Katarina Gunnarsson. Unit4 är ett spännande företag med otroligt kompetenta och duktiga medarbetare som betjänar en stor och kunnig kundbas, och jag ser fram emot att arbeta för att ytterligare förbättra vår redan starka position i regionen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>