Världens första laptop med pekplatta för videomöten
Hem LEVERANTÖRDELL Världens första laptop nu med pekplatta för videomöten

Världens första laptop nu med pekplatta för videomöten

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies presenterar nu nya Precision- och Latitudedatorer med fokus på samverkan och prestanda.

De nya modellerna ska underlätta hybridarbete genom att fokusera på mobilitet, säkerhet och intelligenta funktioner som gör arbetet vid köksbordet lika bra som på kontoret.

Bland nyheterna finns världens första bärbara dator med speciell pekplatta för videomöten.

Latitude 9330 – världens första bärbara dator med pekplatta för videomöten

Världens första laptop med pekplatta för videomötenNya Latitude 9330 är den första 13-tummaren i 9000-serien och är den tunnaste av alla Latitudes, med en 16:10 InfinityEdge skärm, vilket är en perfekt storlek för mobila arbetare. Den är också världens första bärbara dator med en speciell pekplatta för att enkelt kunna stänga av och på ljud, bild, skärmdelning och chatt i Zoommöten. När mötet avslutas försvinner ikonerna och ersätts av den normala pekplattan.

Latitude 9330 kommer också med en FHD-kamera samt separat RGB och IR-kamera och neural brusreducering. Via Dell Optimizer döljs också skärmen om betraktare upptäcks i bakgrunden och skärmen dimmas ner om du tittar bort, vilket också sparar batteri. Det går dessutom att koppla upp sig på flera nätverk samtidigt för snabbare dataöveföring.

Precision 7000-serien – världens mest kraftfulla 17-tums mobila arbetsstation

Nya Precision 7000-serien med mobila arbetsstationer passar de som kör tunga arbetslaster, exempelvis VR/AR, AI/ML, 3D CAD och kreativ redigering. 16-tummaren 7670 med OLED UHD+-skärm kommer med två chassialternativ som antingen fokuserar på tunnhet eller prestanda. Dessutom erbjuds världens mest kraftfulla 17-tums mobila arbetsstation med 7770, som har prestanda likt stationära datorer med bland annat 12:e generationens Intel processor upp till i9-versionen och 16GB Nvidia RTX A5500 grafik och 128 GB DDR5 minne.

De nya Precision-datorerna hanterar DDR5-minnen på ett nytt sätt som kallas CAMM, som gör det möjligt att erbjuda ett tunnare datorchassi utan att kompromissa med prestandan, samtidigt som det blir enklare att reparera och konfigurera datorn. Nya precision 7000-serien kommer även den med Dell Optimizer och har även säkerhetsfunktioner som upptäcker om någon tar sig in i chassit eller exempelvis tar bort batteriet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00