Veeam lanserar Backup-as-a-Service för Microsoft 365 och Microsoft Azure
Hem LEVERANTÖRVEEAM Veeam lanserar Backup-as-a-Service för Microsoft 365 och Microsoft Azure

Veeam lanserar Backup-as-a-Service för Microsoft 365 och Microsoft Azure

Publicerat av: Redaktionen

Veeam meddelar att de lanserar två lösningar där de kombinerar förtroendet och tillförlitligheten i Veeams säkerhetskopierings- och återställningsfunktioner med enkelheten i att använda Backup-as-a-Service (BaaS).

Cirrus by Veeam, som är tillgängligt idag för Microsoft 365- och Microsoft Azure-kunder, erbjuder ett enkelt, flexibelt, pålitligt och kraftfullt BaaS-erbjudande.

Det ger företag möjligheten att förenkla hanteringen och administrationen av sina backup-funktioner samtidigt som de behåller den säkerhetsmässiga motståndskraft som Veeams teknik ger.

Veeam kommer att lansera en ny förstärkt version av sin BaaS-lösning i början på 2024, som kommer att bli tillgänglig via Veeams IT-tjänstleverantörer, Microsoft Azure marketplace och Veeams webbutik.

– 450 000 kunder litar på att Veeam skyddar deras verksamhet och håller den igång, vilket har gjort oss till den främsta globala leverantören av dataskydd och ransomware-återställning, säger Danny Allan, CTO på Veeam. Vi ger nu kunderna möjligheten att få dessa pålitliga funktioner för Microsoft 365 och för Microsoft Azure levererade som en tjänst. Detta nya BaaS-erbjudande innebär att våra kunder nu får ökad flexibilitet i hur de vill använda Veeam för att skydda sin verksamhet, oavsett om det är i molnet, på egna servrar eller i en hybridmodell.

Cirrus by Veeam har förvärvats av Veeam från CT4, som utvecklat tjänsten med hjälp av Veeams branschledande plattform för säkerhetskopiering av data och återhämtning från ransomware. Kunder kan nu välja mellan flera alternativ för hur de vill använda Veeam för att hantera sina Microsoft 365- och Azure-data:

  • Veeam lanserar Backup-as-a-Service för Microsoft 365 och Microsoft AzureNya Cirrus by Veeam: Ger en enkel, sömlös SaaS-upplevelse utan att behöva hantera infrastruktur eller lagring.
  • Veeam Backup for Microsoft 365 och Veeam Backup for Microsoft Azure: Gör att du enkelt kan hantera IT-infrastrukturen och kan distribuera Veeams befintliga mjukvarulösningar för Microsoft 365 och dataskydd för Azure.
  • En backup-tjänst från en av Veeams partner inom moln- och IT-tjänster: Tjänsten är byggd på Veeams plattform med mervärdestjänster som är unika för leverantörens expertområde.

 Tillgänglighet

Cirrus by Veeam är tillgängligt nu på Azure Marketplace och alla befintliga Cirrus-kanaler, och kommer snart att bli tillgängligt via Veeams kanaler. De nya fullt integrerade lösningarna för Veeam BaaS kommer att bli tillgängliga under början av 2024.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00