Veeam lanserar nya Veeam Data Platform för att upprätthålla sina verksamheter parallellt som ransomware ökar
Hem LEVERANTÖRVEEAM Veeam lanserar idag den nya Veeam Data Platform för att upprätthålla sina verksamheter parallellt som ransomware ökar

Veeam lanserar idag den nya Veeam Data Platform för att upprätthålla sina verksamheter parallellt som ransomware ökar

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, ledare inom modernt dataskydd, meddelar idag lanseringen av den nya plattformen Veeam Data Platform, som levererar avancerad och utökad förmåga inom datasäkerhet och återhämtning för hybrida moln.

Veeam Data Platform, som inkluderar Veeam Backup & Replication (VBR) v12, förser organisationer med säker backup och snabb tillförlitlig återställning som håller verksamheten i gång.

Den sammanför de allra senaste funktionerna från Veeam i en enda robust lösning som erbjuds i tre utgåvor för att skydda moln-, virtuella-, fysiska, SaaS- och Kubernetes-applikationer över komplexa och expanderande IT-miljöer, samt för att hantera den ökande mängd utmaningar som varje organisation står inför, med allt från avbrott och fel till ransomware.

– Företag är mer sårbara än någonsin, säger Danny Allan, CTO och Senior Vice President of Product Strategy på Veeam. Under de senaste tolv månaderna har 85 procent av företagen attackerats minst en gång, vilket är en ökning från 76 procent förra året. Vi förstår att IT-chefer känner att de inte är tillräckligt skyddade, och eftersom IT-miljöer fortsätter att växa och blir allt mer komplexa och krävande, är det nu uppenbart att verksamheter måste integrera ett modernt dataskydd i den övergripande beredskapsplanen för cybersäkerhet. Veeam Data Platform sammanför det bästa av Veeams lösningar för att leverera en enda plattform med hög säkerhet, tillförlitlig dataåterställning och möjlighet att använda organisationens data på ett säkert sätt. Den är utformad för att ge våra kunder möjligheten att välja rätt lösning som passar just deras behov och håller i gång verksamheten.

Veeam Data Platform finns tillgänglig i tre utgåvor: Foundation, Advanced och Premium. Samtliga tre utgåvor har den senaste tekniken för backup och återställning, med Veeams VBR v12 som grund.

Nedan är funktionerna som nu blir tillgängliga på den nya plattformen:

  • Veeam lanserar nya Veeam Data Platform för att upprätthålla sina verksamheter parallellt som ransomware ökarNy lagring och backup med direkt-till-objekt-teknik: Dra nytta av den obegränsade skalbarheten i lagring av objekt såväl lokalt som i molnet, utan att offra prestanda. Skicka säkerhetskopior direkt till Veeams breda ekosystem av lokala partner för on-premise-lagring, med den prestanda som krävs för att du ska kunna nå utsatta mål, eller säkerhetskopiera din edge-data direkt till molnet.
  • Pålitlig immutabilitet för varje arbetslast: Säkerställ att säkerhetskopior alltid kan återställas efter en cyberattack, med en mängd olika alternativ från betrodda leverantörer, inklusive lokal objekt-, block- och fillagring, säkra lagringsplatser och deduplicerande lagringsenheter, molnobjektlagring och fysiska servrar.
  • Cybersäkring: Aktivera den snabbaste responsen på ransomware-attacker genom att identifiera, varna och återställa ren data, inklusive automatisering och beprövad återställningsorkestrering för alla arbetslaster. Arbeta enligt zero-trust-metodik med multifaktorautentisering (MFA), lösenordslösa konton (gMSA) för Windows och engångslösenord för Linux, och stärk skyddet mot cyberattacker med stöd för Kerberos-only- och IPv6-miljöer.
  • Optimerat för hybrida moln: Uppnå ännu större effektivitet och säkerhet inom hybridmolnet med immutabla säkerhetskopior för molnbaserade AWS- och Microsoft Azure-arbetslaster, nya molnintegrerade agenter för så kallade lift-and-shift-arbetslaster och en enhetlig molnövervakning och rapportering.
  • Överlägsna ekosystem: Veeam Universal Storage API 2.0 och NEW Smart Object Storage API förser företag med ännu mer framtidssäkring för bättre skalbarhet och motståndskraft. Leverantörer av ekosystemet inkluderar Pure Storage, Scality och Object First som är de första lanseringspartnerna som integrerar med dessa nya API:er.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00