Vertiv förenklar elförsörjning för 5G-nät
Hem VERTIV Vertiv förenklar nu elförsörjning för 5G-nät

Vertiv förenklar nu elförsörjning för 5G-nät

Publicerat av: Redaktionen

Vertiv som är en ledande global leverantör av lösningar för digital infrastruktur lanserar likriktaren Vertiv NetSure IPE som är avsedd för utomhusbruk.

Det gör att det går snabbare att rulla ut 5G-nät även på platser där installationer möts av utmaningar.

Att litiumjonbatterier kan användas som reservkraft innebär ökad tillförlitlighet. Exempel på platser där lösningen passar extra bra är högst upp i torn och på tak. Modellen NetSure IPE R48-2000C2 finns nu tillgänglig globalt.

Den nya likriktaren är väl anpassad för olika typer av mindre 5G-installationer, till exempel för edgenätverk och distribuerade telekomnät. Den passar för idrottsarenor, publika transportsystem, flygplatser, shoppingcenter, skolor och andra platser som ställer krav på flexibel installation och användning. Hög kapacitet gör NetSure IPE R48-2000C2 till en framtidssäker lösning.

Vertiv förenklar elförsörjning för 5G-nätAtt reservkraft kan ordnas med litiumjonbatterier innebär inte bara hög tillgänglighet, utan även smidigare hantering. Litiumjonbatterier fungerar vid högre temperaturer och går snabbare att ladda än mer traditionella alternativ.

– Ökad datatrafik via mobilnät för populära tjänster och applikationer medför högre krav på tillförlitliga och kompakta nätlösningar, även utomhus. Vertiv NetSure IPE uppfyller kraven, säger Henrik Nilen, ansvarig för lösningar för likström på Vertiv.

Vertiv NetSure IPE-familjen bjuder på enkel installation, liten storlek och behöver inte konfigureras innan driftsstart. Modellerna i produktfamiljen kan drivas med både växelström och likström. De uppfyller IP65-kraven för drift i krävande miljöer utomhus.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00