Vertiv underlättar design av datacenter med förstärkt verklighet
Hem VERTIV Vertiv underlättar design av datacenter med förstärkt verklighet

Vertiv underlättar design av datacenter med förstärkt verklighet

Publicerat av: Redaktionen

Appen Vertiv XR gör det möjligt att se hur ny utrustning passar in innan den installeras.

Vertiv som är en ledande global leverantör av lösningar för digital infrastruktur lanserar appen Vertiv XR för förstärkt verklighet (AR, augmented reality).

För första gången kan nu personal i datacenter, IT-chefer, kanalpartner och andra visualisera hur Vertivprodukter passar in i befintliga lokaler. Det gör det möjligt att planera för att använda utrymmen på bästa sätt och underlättar även underhållsarbete. Appen finns tillgänglig på Apple App Store och Google Play Store.

Vertiv XR innebär det senaste steget i Vertivs pågående breda satsning på digitalisering, med fokus på kundupplevelser och på att utöka arsenalen av verktyg som är tillgängliga för kunder och kanalpartner. Appen som skapats av Vertiv är ett exempel på en tekniklösning av en typ som används för heminredning, men nu för första gången för att designa datacenter. Vertiv XR fick utmärkelsen “Best Digital Transformation Product or Service – Enterprise” under Computing 2022 Technology Product Awards. Den belönades också med fem stjärnor av IT Channel, som kallade appen för ”den bästa appen för förstärkt verklighet som testats under 2022”.

Vertiv underlättar design av datacenter med förstärkt verklighet”Med appen Vertiv XR kan våra kunder fatta välinformerade beslut genom att i detalj visualisera hur ny utrustning passar in i existerande miljöer”, säger Cristian Scarpa, CIO i Europa och ansvarig för tekniklösningar för kunder och anställda på Vertiv.

Vertiv XR-appen guidar användare genom val och placering av utrustning i en existerande miljö. Med förstärkt verklighet fås en realistisk bild av hur det kommer att se ut, oberoende av om det är inne i ett datacenter, i ett kontor eller någon annanstans.

Användare kan utforska olika lösningar från Vertiv när och var det passar dem. Efter en installation går det att undersöka kompletterande produkter och dela analyserna med andra.

”Den här typen av lösningar finns redan för konsumenter, till exempel för heminredning, och nu är den tillgänglig för datacenter. Det gör att det går att undersöka ny utrustning innan man köper den”, säger Martin Coulthard, ansvarig för generering av efterfrågan på Vertiv.

Vertivs breda satsning på digitalisering har fokus på att skapa verktyg för kunder och partner, på deras egna villkor. Slutmålet är att förbättra deras interaktion online med Vertiv, så att de enklare kan hitta de lösningar de behöver.

Läs mer och ladda ner appen Vertiv XR här: https://www.vertiv.com/en-emea/campaigns/vertiv-xr-app/?utm_source=press-release&utm_medium=public-relations&utm_campaign=architectsofcontinuity&utm_content=en-xr  

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00