Vill du ha ett försprång?
Hem Kanalröst Vill du ha ett försprång?

Vill du ha ett försprång?

Publicerat av: Redaktionen

[KANALRÖST] Partnerprogrammet BullGuard Advantage ger återförsäljare möjlighet till extra intäkter genom ett attraktivt system för intäktsdelning, höga vinstmarginaler samt tillgång till ett brett utbud av prisbelönta säkerhetsprodukter.  

BullGuard Advantage förser återförsäljare med starka fördelar, däribland det lönsamma systemet för intäktsdelning som hjälper verksamheten att växa och ökar vinsten.

Genom prisbelönt säkerhetsteknik som skyddar användare från virus, skadliga program och andra faror på nätet hjälper BullGuard återförsäljare som vill se sin verksamhet växa.

BullGuards produkter, bland annat BullGuard Internet Security och BullGuard Antivirus är flerfaldigt prisbelönta och fortsätter hamna högst upp i oberoende testlabbs rankingar för skydd mot skadliga program.

Detta förser BullGuards återförsäljare med en tydlig försäljningsfördel. Och därtill ger BullGuard Advantage partnerprogram en oöverträffad möjlighet för återförsäljare att få intäktsdelning på all sin försäljning.

BullGuards återförsäljare får upp till 25 % av intäkterna för varje förnyad produktlicens så länge de aktivt säljer BullGuards produkter. Då upp till 85 % av BullGuards kunder förnyar sina licenser blir intäktsandelen betydande.

 

Banner ITK

 

Läs om vad några av våra BullGuard Advantage partners tycker om systemet för intäktsdelning. Richard Whitely, VD på User Friendly Computing:

”Under 2005 hade vi stora problem med en annan tillverkares antivirusprodukt och de fick oss att tro att felet låg hos oss. Självklart började vi leta efter en annan produkt och vi fann och provade BullGuard. Vi blev så nöjda att vi beslutade oss för att kostnadsfritt låta den ingå med varje PC och laptop vi sålde.

”Våra kunder blev också nöjda med den och till dags datum har vi mottagit över 413 500 SEK i intäktsandelar, en siffra som ökar i takt med att fler och fler kunder använder den och förnyar licensen online.”

Mary Blackbourn, direktör på 121 Computers tillägger: ”121 Computers tjänade 791 000 SEK i intäktsandelar och vi har valt att återinvestera pengarna i verksamheten. BullGuards intäktsdelningsprogram har varit en värdefull extrainkomst för vår verksamhet.”

Utöver intäktsdelning erbjuds även ett brett utbud av säkerhetsfunktioner som tillhandahåller allt från molnbaserad säkerhetskopiering till mobilsäkerhet och innovativt skydd mot skadliga program.

Vinstmarginalen för produkten är bland de högsta i branschen. BullGuards Gold Partner Support håller öppet dygnet runt och är mycket uppskattad av befintliga återförsäljare, och ett hängivet säljteam är alltid redo att svara på frågor av icke-teknisk natur.

Dessutom ingår behörighet till BullGuards återförsäljarlounge som tillhandahåller information och tips som hjälper dig att ligga steget före. En portal där du kan se dina intäkter och kontrollera utbetalningar av intäktsdelningen, samt ta del av ett omfattande utbud av marknadsföringsmaterial.

Här är vad en annan återförsäljare, Jeremy Stuart, butikschef på Ashbourne Computers tycker: ”Vi kan prata med vår kontaktperson när som helst och det känns som att man verkligen lyssnar på oss, och den feedback vi har… det är ambitiöst och rätt väg in i framtiden för tillverkare och återförsäljare. Bra gjort BullGuard och fortsätt i samma anda, i framkanten bland internetsäkerhetsföretag.”

Kort sagt, BullGuard Advantage ger återförsäljare möjlighet att sälja programvaror som alla behöver, med goda marginaler och en attraktiv vinstökande intäktsfördelning, samt få ett starkt fotfäste på den enda teknikmarknad som bara kommer att fortsätta växa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>