Wikborg Rein väljer Iver som ny helhetsleverantör av IT-drifttjänster
Hem Nyheter Wikborg Rein väljer Iver som helhetsleverantör av IT-drifttjänster

Wikborg Rein väljer Iver som helhetsleverantör av IT-drifttjänster

Publicerat av: Redaktionen

Efter en omfattande upphandling har Wikborg Rein valt Iver som ny IT-partner.

Wikborg Rein är en av Norges största och mest internationella advokatfirmor. 

Efter en omfattande upphandling är det nu klart att Iver är ny IT-partner till Wikborg Rein, en av Norges största och mest internationella advokatfirmor. Ett strategiskt och mångårigt avtal är tecknat som innebär att Iver tar över helhetsansvaret för Wikborg Reins IT-infrastruktur och ska driva Wikborg Reins fortsatta digitalisering med molntjänster.

– Vi är mycket glada över att avtalet nu är på plats och att Iver är vår nya IT-partner. Ett partnerskap med Iver ger oss tillgång till den senaste tekniken och säkerställer att vi alltid har en uppdaterad och modern IT-plattform. Vi står inför en digital transformation där användandet av molntjänster kommer bli mycket centralt. Vi på Wikborg Rein ser samarbetet med Iver som en viktig del av vår ambition att vara bland de ledandande advokatbyråerna inom affärsutveckling, digitalisering och innovation, säger Marius Kittelsrud, Head of IT & Digitalization, på Wikborg Rein.

Wikborg Rein väljer Iver som ny helhetsleverantör av IT-drifttjänster– Vi har haft en dialog med Wikborg Rein under flera år och vi är förstås väldigt glada över att ha vunnit förtroendet att bli deras nya IT-partner. Jag är stolt över att vi har lyckats visa att vårt sätt att arbeta och vårt erbjudande inom digital transformation ger Wikborg Rein nya möjligheter att skapa konkurrensfördelar och innovation. Vi har lång erfarenhet av digitaliseringsprojekt för stora tjänsteföretag och Wikborg Rein kommer att vara en av Iver Norges största kunder inom detta segment, säger Magne Solberg, regionchef på Iver.

Iver ska leverera en helhetslösning för Wikborg Reins IT-infrastruktur vilket utöver drift också inkluderar exempelvis IT-arbetsplatstjänster samt nätverks- och supporttjänster. I Ivers ansvar och leverans ligger också ett stort fokus på att driva Wikborg Reins transformation till en molnbaserad infrastruktur.

– Avtalet med Iver visar på ett nytt förhållningssätt hos oss där vi ingår ett samarbete med en partner som aktivt arbetar med vidareutveckling av vår IT-plattform. Samarbetet med Iver hjälper oss att utveckla vårt fokus på digital affärsutveckling och användande av digitala tjänster vilket ska stärka vår konkurrenskraft. Iver passar väl in i våra ambitioner och jag är övertygad om att Ivers expertis kommer vara avgörande i vår fortsatta digitalisering, avslutar Marius Kittelsrud.

– Molntjänster är den största möjliggörararen för framgångsrik digital transformation. Med stor förståelse för Wikborg Reins affär ska vi säkerställa en leverans av rätt molntjänster och infrastruktur som ger Wikborg Rein kraft och stöd för affären och agila arbetssätt. Jag är övertygad om att vi med vår tekniska expertis och engagerade team kommer säkerställa de bästa förutsättningarna för Wikborg Reins fortsatta utveckling, avslutar Magne Solberg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>