Proact tilldelas partnerpriser från Dell Technologies
Hem Nyheter Proact tilldelas partnerpriser från Dell Technologies

Proact tilldelas partnerpriser från Dell Technologies

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies valde Proact, Europas ledande fristående leverantör av datacenter och molntjänster, som vinnare både i kategorin Customer Experience i Finland och kategorin Excellence in Data Center Sales i Sverige under Dell Technologies Partner Awards 2021.

Utmärkelserna bekräftar Proacts ledande position på den centrala och nordeuropeiska marknaden för datahantering och kundservice.

Priserna delades ut under Dell Technologies Partner Awards 2021 för centrala och nordeuropa och uppmärksammar de mest högpresterande partnerna i en mängd olika kategorier. Varje kategori innehöll tre nominerade per land från vilka en vinnare valdes. Utmärkelsen för Customer Experience uppmärksammar Proacts utmärkta kundservice till organisationernas gemensamma kunder. Utmärkelsen Excellence in Data Center Sales bekräftar de omfattande resultaten av Proacts försäljning av lagringslösningar för datacenter från Dell Technologies.

Under ett tjugo års långt och framgångsrikt partnerskap med Dell Technologies har Proact vuxit till att bli en partner på Titanium-nivå – den högsta möjliga partnerskapsnivån.

Proact tilldelas partnerpriser från Dell TechnologiesDell Technologies har uppmärksammat Proact med flera utmärkelser under åren, senast 2020 då man tilldelades priset Channel Services Delivery Excellence 2020.

– Det är ingen överraskning att Proact är en återkommande vinnare av våra partnerpriser. Deras framgång med att implementera vår teknik och stödja våra gemensamma kunder vittnar om ett varaktigt partnerskap, och vi är tacksamma över att ha Proact som en framstående bidragsgivare till vår centrala och nordeuropeiska verksamhet, säger Jakob Ödman, Senior Channel Country Manager på Dell Technologies.

– Vi är verkligen glada över att se att vårt hårda arbete och engagemang för att driva värde genom våra kunders data med hjälp av Dell Technologies lösningar bär frukt. Vårt samarbete med Dell har redan från början varit lyckosamt, både vad gäller teknik och personligt engagemang. Vi har mycket att se fram emot i vårt fortsatta samarbete med att ge bästa möjliga lösningar till våra gemensamma kunder, säger Jonas Hasselberg, VD och koncernchef för Proact.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>